Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-09-06 - Grundfoci hírek

Ismét nyert a Régió válogatott!

Folytatta sikeres szereplését a magyar régió válogatott, az UEFA Régiók Kupája sorozat előselejtezőjében.

A keddi Románia elleni könnyed siker után, ma Örményország volt az ellenfél. Alaposan megnehezítette a csapat dolgát a rivális, de végül Flórián Ádám duplájával 2-1-re győzni tudott Magyarország. A félidőben még két góllal vezetett az együttes, ám a második játékrész elején szépített Örményország, azonban végig tudatosan játszva, kezükben tartották a mérkőzést a fiúk, így meg lett a hőn áhított második siker.

Magyarország – Örményország 2-1

Magyarország: Tóth Jenő (Celldömölk), Szauter István (Érd), Rétsági Ákos (Dunaharaszti), Kovács Zsolt (Hévíz), Dallos Gábor (Sopron), Flórián Ádám (Érd), Böcskör Zsolt (Mosonmagyaróvár), Németh Gábor (Érd), Mészáros Dániel (Törökbálint), Marosvölgyi Tamás (Balatonfüred), Fábián Imre (Dombóvár)

Csereként pályára lépett: Tóth Dániel (Sopron), Kovács Zsolt helyett a 42. percben, Páli Krisztián (Hévíz), Németh Gábor helyett az 51. percben, Szabados Tamás (Dorog), Marosvölyi Tamás helyett a 85. percben.

Gólszerzők: Flórián Ádám (11.p és 26.p) ill. Karapetyan (48.p)

A csoport másik mérkőzésén: Románia – Izrael 0-2

Két meccs után Magyarország és Izrael 6-6 ponttal áll, ám mivel ellenfelünknek jobb a gólaránya, így a tornagyőzelemhez mindenképp nyerni kell a záró mérkőzésen.

Az utolsó forduló párosítása:

Románia – Örményország szeptember 4., szombat 16.30 Bük

Magyarország – Izrael szeptember 4., szombat 16.30 Sopron

Csapó László

(mlsz.hu)
 

Hozzászólások