Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-10-15 - Grundfoci hírek

Ismét nyert a Bonyhád

Tegnap délután pótolták a Dráva-csoport 5. fordulójából elhalasztott Bonyhád VLC-Balatonlelle mérkőzést, melyek a hazaiak egygólos félidei előnyük után végül 2-0 arányban nyertek meg.

Bonyhád VLC – Balatonlelle SE 2:0 (1:0)
Bonyhád, 120 néző, Jv.: Kozári I.

Bonyhád: Kovács L. – Takács, Márton E., Márk K., Krausz – Dobra (Fekete), Kovács P. (Sebestyén G.), Márk A., Hegedűs, Breno – Pfaff (Fehér V.)
Edző: Kniesz Mátyás

Balatonlelle: Szabó G. – Kenéz Sz., Gelencsér (Sylla Souleymane), Makarész, Gere T. – Bodrogi (Kovács D.), Valla G., Graszl N., Petronovics – Ágoston Sz., Zsiga P. (Galgóczi)
Edző: Keszei Ferenc

Gól: Dobra, Márk A.

Az első játékrész utolsó perceiben egy baloldali beadást követően Gelencsér András és Dobra Benjamin harcolt a labdáért, a párharcot a hazaiak támadója nyerte, aki a kifutó Szabó felett átemelve megszerezte a vezetést a BVLC számára, 1-0.
A rendes játékidő letelte előtti pillanatokban Szabó Gábor szaladt alá egy előreívelésnek, így a játékszer Márk Attila elé került, aki az üres kapuba fejelt, 2-0.

Keszei Ferenc: Az eddig összegyűjtött 15 pontunkat nem olyan felfogású játékkal szereztük meg, mint amilyen felfogásban az első félidőben több kulcsjátékosunk is játszott. A második félidőre a játékunk minősége valamelyest feljavult, de az eredményességünk sajnos nem.

(balatonlellese.hu és bonyhadvlc.atw.hu nyomán)

 

www.nb3.hu

Hozzászólások