Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2008-02-20 - Grundfoci hírek

interxgrundfocistas - Amblen 11 - 11 (4 - 6)

, avagy honlapunk regisztált aktív csapatainak első mérkőzése!

Kedd reggel 9 órakor, a BVSC műfüves csarnokában adott egymásnak randevút az interxgrundfocistas, illetve az Amblen lelkes, jobbára amatőrökből álló csapata. Zászlókat lobogtató fanatikus nézők ugyan nem tolongtak a lelátókon, a mérkőzés sporttörténelmi jelentősége mégis vitathatatlan, hiszen közösségi oldalunk lelkes tagjai első ízben mérték egymással össze tudásukat.

Elszántságból mindkét fél jelesre vizsgázott. Talán ennek a kissé túlzott vehemenciának tudható be, hogy a meccs hevében elfelejtettek az órára nézni, és az előírtnál húsz perccel több időt töltöttek a pályán. Amint az első ránézésre kicsit bundagyanúsnak tűnő eredmény is jól mutatja, gólokban nem volt hiány. A 6-4-re megnyert első félidő után úgy látszott, az Amblen győzelme megkérdőjelezhetetlen, azonban az interxgrundfocistas egy nagyszerű véghajrát produkálva feltámadt poraiból, és két utolsó perces pazar találattal végül egálra hozta a meccset.

A végeredmény 11-11 lett, a összecsapás legeredményesebb játékosának pedig hat góljával az Amblen csapatkapitánya, Szekics bizonyult.

Hozzászólások