Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-10-05 - Grundfoci hírek

Ikszeltek Kecskeméten a fakók

Két elsőosztályú gárda második számú csapata találkozott Kecskeméten, ahol egyenlő erők küzdelmében, gólnélküli döntetlenre végeztek a felek. Az Alföld-csoport harmadik és ötödik helyezettjének mérkőzése egyébként is jó találkozónak ígérkezne, de a szomszédvárak csapatainak részvétele ezt még inkább fokozta.

Bár gól nem született, jó iramú, hajtós mérkőzést láthatott a publikum, a döntetlennel azonban egyik fél sem lehet maradéktalanul elégedett, hiszen a győzelmet bármelyikük megszerezhette volna, akár az utolsó percben is, amikor példának okáért Balogh Pál fejesét védte bravúrral Holczer. A pontosztozkodás után a hazai Kecskemét a hetedik, a Szolnok pedig a negyedik helyet foglalja el a táblázaton.
Kecskemét II—Szolnoki MÁV II 0-0
Kecskemét, 100 néző, vezette: Fülöp István.
Kecskemét: Holczer — Alempijevic, Urbán, Bagi, Farkas I., Wilson (Máté, 46.), Tölgyesi (Hegedűs Á., 79.), Nagy V., Bertus, Szabó T., Balogh M. Edző: Török László.
Szolnok: Kövesfalvi — Bálint, Szalai, Balogh, Rokszin, Szecsei E., Urbán-Szabó, Ngalle, Szecsei P. (Blaskovits, 53.), Benedek N. (Polgár L.), Kalmár F. (Felföldi M., 63.). Edző: Bontovics Ferenc.
Edzői nyilatkozatok (szoljon.hu)
TÖRÖK LÁSZLÓ: — Amíg a helyzeteket nem tudjuk értékesíteni, addig nem is nyerünk mérkőzést.
BONTOVICS FERENC: — Az első félidőben a hazai csapat, a második félidőben mi játszottunk jobban, így igazságosnak érzem a döntetlent.

Hegedüs Csaba

 

www.nb3.hu

Hozzászólások