Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-06-15 - Grundfoci hírek

II. Budai Ászok Jótékonysági Kupa 2010 + fotók

Külön öröm számomra, hogy olyan csapatokkal dolgozhatok, akik három éve töretlen bizalommal és lelkesedéssel vetik bele magukat a kupasorozat életébe. Közéjük tartozik a Budai Ászok is, akik egy remek kis tornát hoztak össze...

"A Budai Ászok FC megalakulásának 2. évfordulóját újfent egy zártkörű kupával ünnepeltük." - osztja meg velünk gondolatait a "kapitány", Vokoun Iván. "A meghívott csapatok kiválasztásánál az Ászok történelmében komoly szerepet játszó csapatok kaptak vezető szerepet. Továbbá kritérium volt, hogy nagyjából azonos játékerők képviseljék magukat. Ez tökéletesen meg is valósult, hiszen csak az utolsó meccsen dőlt el a kupa sorsa. Ráadásul a 6 mérkőzés közül mindössze egy végződött egynél nagyobb arányú gólkülönbséggel (pont a döntő, ahol a cserejátékost nélkülöző Napredak már felettébb elkészült erejével).

Ezzel együtt valamennyi találkozó az utolsó pillanatig kiélezett küzdelmet hozott. Az Ászok az utolsó percben fordított az Alders ellen, akik ugyanúgy jártak később a H1N1 ellenében is. A végén 2 perc alatt 2 gólt kaptak. Összességében a H1N1 megérdemelten vitte haza a kupát, hiszen veretlenül abszolválták mindhárom meccsüket.

Sem a torna hangulatára, sem az időjárásra nem lehet panaszunk. Köszönet Sinka Martinának, Kozelka Zsoltinak és Müller Janinak, hogy segítettek a lebonyolításban. És persze köszönet illeti valamennyi egybegyűltet, hiszen - csakúgy, mint tavaly -, a nevezésből csapatonként 2500 forintot a Gyermekrák Alapítvány számlájára utaltunk.
"

A II. Budai Ászok Jótékonysági Kupa végeredménye:

Tabella

H1N1

7 pont

8-4

Budai Ászok FC

4 pont

6-6

Napredak

4 pont

6-8

White Alders FC

1 pont

6-8

 


Gólkirály:
Lukács Vince (H1N1) - 6 találat

Galéria

Hozzászólások