Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2009-12-18 - Grundfoci hírek

Így lesznek elsőkből utolsók

Az utolsó idei kupa árnyékában a 2009-es bajnok Napredak kapitánya osztja meg velünk Csakatrick tornás élményeit. Mint a címből is kiderül, nincs verhetetlen csapat, mint ahogy nincs előre lefutott meccs sem. Nálunk legalább is...

Kiss Zalán:


"Vasárnap, három hónapos kihagyás után visszatért a csapatba Erdélyi Ferenc, illetve 6 (egyes források szerint 7) góllal a mini kupa gólkirálya Kiss Gábor lett. A Csakatrick Kupáról a mi szemszögünkből több pozitívumot nem tudnék mondani, pedig nem így indult... Az első mérkőzésen nagyon hamar két gólos előnyre tettünk szert, amit azután érthetetlen módon elherdáltunk, és 4-2-es vereséget szenvedtünk a Budai Ászoktól.

A következő ütközet (szó szerint) a White Alders elleni meccs. A túlzott lelkesedés következménye egy összetűzés Vilivel (Nemény - a szerk.), amit két perccel honorált a bíró. Jogos volt, nem is vitattam! Bocs, Vili... Nem tudom, hogy Bulyó mire gondolt (lásd. utolsó előtti cikk), amikor az írta, akár nyerhettek is volna, mert az utolsó öt percben 2-2-es eredménynél a kihagyhatatlant is kihagytuk! Kétszer fordult elő, hogy saját játékosunkat találtuk el az ellenfél gólvonalán. A legemlékezetesebb talán Barla doki produkciója, aki 30 cm-ről nem a kaput, hanem a gólvonalon álló Barabás Kriszt találta el... Hihetetlen, de ez megismétlődött Erdélyi valamint Kiss G. előadásában is... Szóval Bulyó, örüljetek az x-nek!

Ami nem ment be az első két meccsen, bement a harmadikon. Ennek a Csakatrick itta meg a levét, 8-3-ra nyertünk. Jöhetett a mindent eldöntő utolsó mérkőzés. Ha az Ászok megveri az Alders-t, és mi a H1N1-et, akkor 7 ponttal, valamint jobb gólaránnyal kupagyőztesek vagyunk!

Ebben a szellemben kezdtük a találkozót, de év végi bakiparádéba illő gólokkal már 3-0-ra is ment az ellenfél. Hat perccel a befejezés előtt viszont már csak egy gól volt a hátrányunk, akkor azt hittem, képesek leszünk megfordítani az eredményt. De jött az Alders szindróma. A megzavarodott H1N1 ellen futószalagon jöttek a helyzetek, viszont nem tudtunk gólt lőni, míg a fiatalok egy kontra végén bebiztosították győzelmüket.

Fájdalmas tanulság, hogy öregszünk. A 30 éves átlagéletkorral rendelkező Napredakot lefutották a sokkal lelkesebb fiatalok.... Remélem, azért egy-két jó idény még van a lábunkban."

Hozzászólások