Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-10-28 - Grundfoci hírek

Hrepka gyors gólja megadta a hangulatot

A Tisza Volán a Szolnoki MÁV kiverése után újabb bravúrra készült a Magyar Kupa 4. fordulójában, ám a vendégek már rögtön az elején előnybe kerültek, és meg is nyerték a találkozót.

Hrepka gyors gólja megadta a hangulatot

Magyar KupaVasas SC 2010. okt. 27. 20:000

A Tisza Volán a Szolnoki MÁV kiverése után újabb bravúrra készült a Magyar Kupa 4. fordulójában, ám a vendégek már rögtön az elején előnybe kerültek, és meg is nyerték a találkozót.

Szegedi góllal kezdődött a Tisza Volán – Vasas labdarúgó Magyar Kupa mérkőzés, ám a mintegy 1000 nézőt felvonultató hazai publikum mégsem örülhetett. Nem, mivel nem a Tisza-partiak, hanem a vendégek szereztek vezetést a szegedi nevelésű Hrepka Ádám góljával. A játékot ezek után is a fővárosiak uralták, Dongó azonban nagyszerűen védett, és életben tartotta a szegediek továbbjutási esélyeit. A szünetben egygólos piros-kék vezetéssel vonulhattak pihenni a játékosok, a második játékrészben pedig ugyanott folytatódott minden, ahol az első véget ért. A vendégek irányítottak, helyzeteket alakítottak ki, a Szeged pedig kontrázott, és küzdött az egyenlítésért. Bő tíz percnyi játék után azonban a Vasasnak sikerült gólt szereznie, amikor Benoues játszotta tisztára magát és lőtt 16 méterről a bal alsó sarokba, három perccel később pedig a továbbjutás kérdése is eldőlt: ekkor Lázok passzolt egy középre adás után a kapuba. A Vasas ezek után visszább vett a tempóból, a szorításból kijjebb jövő hazaiaknak így az utolsó percben a szépítés azért összejött, több azonban nem. A kék-feketék így is büszkék lehetnek teljesítményükkel, a legjobb 32 közé kerüléssel és egy élvonalbeli rivális búcsúztatásával, egy ellen pedig tisztes helytállással zárta az idei Magyar Kupa sorozatot.

Tisza Volán SC – Vasas 1-3 (0-1)

Szeged, Felső Tisza parti stadion, 1000 néző. Vezette: Erdős.
Szeged: Dongó – Mészáros, Dargó, Vida, Grünvald, Vágó, Szabó (Frank, 46.), Beretka, Huszárik, Végh A. (Vastag, 73.), Völgyi (Kazi, 62.). Edző: Buchholcz Gábor.
Vasas: Végh Z. – Mileusnic, Hrepka, Bakos (Dobric, 79.), Phantkhava, Lázok, Katona, Németh (Pavicevic, 67.), Balog, Mundi (Benounes, 46.), Gáspár. Edző: Komjáti András.
Gólszerző: Dargó (90.), illetve Hrepka (10.), Benounes (56.), Lázok (59.).

Hegedüs Csaba

 

www.nb3.hu

Hozzászólások