Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2009-10-08 - Grundfoci hírek

Harmadik félidő napredakos szemmel

"A kupát elveszítettük, de a bajnokságot megnyertük! Izgalmasan, és persze várakozásaimnak megfelelően alakult a BAFL 15. kupája." - kezdi lassan már elmaradhatatlan összefoglalóját Kiss Zalán, a pirosak "motorja"...

"Illetve csak majdnem, hiszen szerettük volna megnyerni a kupát, azonban a jól játszó, ám nem túl sportszerű BB Form ismét nagy falatnak bizonyult.

Az első mérkőzésünkön egy nagyon csúnya 7-1-es vereségbe futottunk, a "legázoló" a BB Form volt. Ezt követően egy kiegyenlített meccsen 2-1-re megvertük a KIFU-t, és utána már csak imádkozni kellett. Imánk meghallgatásra került. A BB Form is legyőzte a KIFU-t, miközben mellettünk a White Alders a csoport harmadik helyén végzett, így velük sodort össze a sors(olás). Bulyo, remélem nem sértődsz meg ha azt mondom, hogy jobban örültünk nektek, mint Carlos-éknak tettük volna. Egy viszonylag simának mondható, ám azért szoros 3-1-gyel vettük az akadályt, jöhetett az újonc H1N1. Szerencsére inmunisak vagyunk az influenzára (3-1), így már ott is voltunk a elődöntőben, teljesítve ezzel a minimális célt.

Carlos csapatát végül nem sikerült elkerülni, azonban félelmeink alaptalannak bizonyultak. A két rúgott gólra nem jött válasz, bár ehhez szükség volt Demeter parádés védéseire, és némi szerencsére is. A döntőben ismét farkas szemet nézhettünk a magukat csak "tanároknak" nevező brigáddal, akik most is megmutatták, nagyon összeszokott, taktikus csapat.

A második helyért járó 11 ponttal - bár még matematikailag nem úgy néz ki - megnyertük a bajnokságot. A legjobb 12 helyezés eddig 114 pontot jelent számunkra. Vélhetően még 5 kupa lesz ebben az évben, azaz összesen 60 pont szerezhető. Decemberben az ünnepek miatt, vélhetően csak egy kerül megrendezésre. A legközelebb álló LSE 98 pontos. Sajnos már nem fog indulni, pedig ők akár 128 pontot is szerezhetnének. A jelenleg 3. helyezett WA 5 kupagyőzelem esetén is csak 113 pontot érhet el - hiszen le kell vonni 13-mat legrosszabb eredmények miatt. A Beerdrinkers is csak 110 pontot érhet el - szintén a levonások következtében. A jelenleg 58 pontos KIFU 5 győzelemmel (és ha mi már nem tudunk javítani) 118 pontra tehet szert. Ők matematikailag még nyerhetnek. A többi csapatnak már több, mint 60 pontos a hátránya, így nem érhet minket utol.

Amennyiben mégis 6 kupa lesz, kicsit borul a számítás, de csak kicsit....

Ezentúl, aki elver minket, elmondhatja magától, elkapta a bajnokot!

BAJNOKCSAPAT!"

 

Hozzászólások