Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2009-07-19 - Grundfoci hírek

Harmadik félidő - Ács Dani (LSE BP) szemével

"Három hiányzó kezdőjátékossal, illetve két új "helyettessel" néztünk a szombati meccsek elé. Emiatt pedig a szokásosnál kevesebb önbizalommal. Mint legutóbb, most is nagyon szerencsésen elkerültük a "nagyágyúkat" a sorsolásnál, bár nem ez volt a legveszélyesebb mezőny idén. Zsoltnak már a sorsolás előtt jeleztem, a felvidéki csapatot tartom egyértelműen a torna esélyesének, szerencsére velük is csak az utolsó körben találkoztunk. Az első háromból csak mi lógtunk ki, két végső ellenfelünk megérdemelten küzdhetett az első helyért.

A Betli és az Ászok ellen nem voltunk túl meggyőzőek, többen meg is jegyezték a csapatunkból, nem igazán érdemeltük meg a rájátszást - sajnos egyet kellett értenem velük. A támadójátékunk esetleges volt, hogy enyhén fogalmazzak, a most először (és utoljára :)) együtt játszó védelmünkön pedig úgy lépett át a Felvidék, ahogyan csak akart. Apropó, Felvidék: sportszerű, végtelenül szimpatikus és jófej csapattal játszottunk!

A Szedett-vedettek ellen már nem hittünk a győzelemben. Bár egy ideig tartottuk magunkat, a fehérek végül simán ránk erőltették akaratukat. Hibát hibára halmoztunk, senki nem értette meg egymást a pályán, érződött a rutintalanság a toldozott-foldozott csapatban. A végén kicsit kiengedett az ellenfél (talán ők sem hittek már az aranyéremben) és feltámadtunk kb. három-négy percre. Erre Kövér Gábor csk. az oldalvonalnál minket hibáztatott, konkrétan sportszerűtlen csapatnak nevezett, amiért nem tettük őket elsőkké, mert nem hasaltunk le nekik (is). Ezúton üzenem minden csapatnak, ez nálunk nem divat, senki ellen nem adjuk el a meccset, mástól pedig azt hiszem szánalmas lenne hasonlót várnunk.

Ránk fér a pihenés és a helyrerázódás, a hiányzók visszatérése, illetve egy új igazolás Balogh Tomi helyett, aki három hete sajnos külföldre költözött. Remélem még találkozunk a Felvidékkel és többet nem kell hallaniuk majd, hogy egyesek gúnyolják és heccelik őket akcentusuk miatt. Jó nyaralást, kevés esőt mindenkinek, remélem legközelebb újra 12 gárda küzd majd meg egymás ellen!

Gratulálunk a legjobb kapusnak a Szedett-vedettekből, és a Napredak duplázó gólkirályának!"

Hozzászólások