Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-10-04 - Grundfoci hírek

Haraszkó: Sok van még hátra!

Menetelésével a Csepel FC újra a focitérképre került, hiszen a gárda remekül szerepel az NB III Alföld-csoportjában és eddig veretlenül, hat mérkőzéséből ötöt megnyerve vezeti a táblázatot. Ennek apropóján a csapat fiatal hátvédjével, Haraszkó Sándorral beszélgettünk.

- Számítottatok-e arra, hogy ilyen jól szerepel majd a csapat?
- Igazából úgy vágtunk neki a szezonnak, hogy az első öt hely valamelyikét tűztük ki magunk elé. A keretünk szinte teljes egészében kicserélődött, öt-hat játékos maradt csak tavalyról, ezért nem tudtuk pontosan, mire is számíthatunk.
- Látván a csapat eddigi teljesítményét, milyen célok lebegnek a szemeitek előtt?
- Semmi sem változott, ugyanúgy az első ötbe vágyunk. Persze nem azt mondom, hogy ne jutott volna eszünkbe több is, de nem akarjuk álomba ringatni magunkat, inkább a földön maradunk. Hosszú a szezon és nagyon sok van még hátra.
- Egyelőre úgy tűnik, jó úton halad az együttes. Miben látod a siker titkát?
- Minden rendben van a csapat háza táján, nyugodtan készülhetünk, ezenkívül van pár rutinos játékosunk akik remekül megértik egymást a fiatalokkal.
- És a körülmények, az ellenfelek? Az előző években a Duna-csoportban szerepeltetek, látsz valami különbséget a két NB III-as csoport között?
- Hát, jó kérdés. Elsősorban a távolság az, amit meg kell, hogy említsek. Ami a csapatokat illeti, azt vettem észre, hogy a Duna-csoportban a csapatok sokkal óvatosabbak, inkább kivárásra játszanak, míg itt az Alföld-csoportban azonnal egymásnak esnek, és bizony néha a játékosok is sokkal keményebben odateszik magukat.
- Bizonyára ti is odateszitek magatokat a hétvégi Tököl elleni mérkőzésen. Mire számítasz?
- Jó csapat a Tököl, de természetesen szeretnénk győzni és folytatni ezt a jó sorozatot. Az igazat megvallva viszont a döntetlennel sem lennék elégedetlen.
- A Dabas ellen sem? A tököliek után épp hozzájuk, a csoport másik veretlen együtteséhez fogtok látogatni…
- Úgy gondolom, minden csapat verhető, ráadásul a Dabasnak még csak most jön a java, jó néhány erős gárdával még csak ezután játszanak, gondolok itt például a Kecskemétre. Szeretnénk ott jó eredményt elérni, győzelemre játszunk majd, de előtte még van egy feladatunk, mégpedig az, hogy legyőzzük a Tökölt. Egyelőre csak erre koncentrálunk.

Hegedüs Csaba (fotó: csepelfc.hu)

 

 

 

Hozzászólások