Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2011-01-13 - Grundfoci hírek

Ha lejárunk edzésre még bent is maradunk – Badacsonytomaji helyzetjelentés

A Badacsonytomaj-Tapolca SE csapata 13. helyen telelhet a Bakocs csoportban. Török Zoltán leváltását követően Németh Istvánnal jól hajrázott a csapat, hiszen az utolsó három bajnoki mérkőzésen megszerezhető kilenc pontból hatot megszerzett az együttes, de még így sem sikerült elhagyni a kiesőzónát, talán tavasszal sikerülhet.

 

Németh István legfőképpen a csapat védelmét szerette volna megerősíteni, de nem olyan mértékben, hogy az a támadójáték rovására menjen. - Szerettem volna stabilizálni a védelmet és ez be is jött. Persze a támadójáték emiatt alaposan visszaesett, de a fő cél a pontszerzés volt. Fontosnak tartottam, hogy a játékosok elhiggyék: képesek nyerni és elégedett is voltam a hozzáállásukkal. A zárótalálkozón megérdemelten nyert a Füred, de biztos vagyok benne, ha nem műfüves pályán játszunk, egy döntetlent el tudtunk volna érni foglalta össze Németh István az utolsó három meccset, amelyet már az ő irányításával vívott meg a Tomaj-Tapolca.

A klub vezetésének elvárásai szerint a csapatot bent kell tartani a harmadik vonalban, amire képes is lehet az együttes, főleg, ha a játékosok javítanak az edzéslátogatottsági statisztikán.
 

nb3.hu

Hozzászólások