Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-09-03 - Grundfoci hírek

Győzelemmel kezdett a Régió válogatott!

Immár hetedik alkalommal rendezi meg az UEFA, az amatőr labdarúgók számára létrehozott UEFA Régiók Kupáját, amelyen a magyar válogatott is részt vesz.

Ahhoz, hogy a 32-es elitmezőnybe jusson Magyarország, egy előselejtező sorozatot is meg kell nyerniük, melynek idén Sopron és Bük ad otthont. A négy csapatos torna résztvevői: Magyarország, Izrael, Románia, Örményország. A Króner Péter edzette magyar válogatott kedden kezdte meg szereplését, Románia ellen.

Magyarország – Románia 4-1
Magyarország: Tóth Jenő (Celldömölk), Szauter István (Érd), Rétsági Ákos (Dunaharaszti), Kovács Zsolt (Hévíz), Dallos Gábor (Sopron), Flórián Ádám (Érd), Páli Krisztián (Hévíz), Németh Gábor (Érd), Mészáros Dániel (Törökbálint), Marosvölgyi Tamás (Balatonfüred), Fábián Imre (Dombóvár).
Csereként pályára lépett: Böcskör Zsolt (Mosonmagyaróvár), Páli Krisztián helyett a 60. percben, Müllerlei Szabolcs (Szentlőrinc), Marosvölgyi Tamás helyett a 70. percben, Szöllősi Ferenc (Sárisáp), Németh Gábor helyett a 80. percben.

Gólszerzők: Mészáros Dániel, Kovács Zsolt, Flórián Ádám, Marosvölgyi Tamás

Króner Péter vezetőedző: Összességében magabiztos győzelmet arattunk. Nehezen indult be a gépezet, kissé görcsössé vált a játékunk, de végül kijött a két csapat közti tudáskülönbség. Remélem sikerül megnyerni a tornát, és a legjobbak közé jutunk!!!

A csoport másik összecsapásán: Izrael – Örményország 5-0

A következő forduló párosítása:
Magyarország – Örményország szeptember 2., 16.30 Sopron
Románia – Izrael szeptember 2., 16.30 Bük

Csapó László

(mlsz.hu)

Hozzászólások