Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-05-03 - Grundfoci hírek

Gyorsan eldőlt

A 6. percben 30 méterről végzett el szabadrúgást Németh, a beívelt labda az ötösön megpattant, majd Antal mellett a kapuban kötött ki. 1-0. A 16. percbne egy jobb oldalról belőtt labdát Sebestyén 5 méterről lőtt a kimozduló Antal mellett a kapuba. 2-0.

Celldömölk-MTE 1904 4-0 (2-0)

Celldömölk, 150 néző. V.: Keszthelyi T.

Celldömölk: Tóth J. – Orsós D., Győrvári G., Szilágyi B., Sebestyén R. (Velencei), Csákvári Zs., Babics Zs., Süle N., Györkös G., Kocsis T., Németh J. (Kazári). Edző: Csákvári Zsolt.

MTE 1904: Antal – Németh B., Tóth N. (Tóth G.), Török, Lakatos, Kertész, Kovács Á., Csányi. (Schmatovich), Leskó (Kovács M.), Horváth Á., László B. Edző: Turányi Imre.

Gsz.: Németh (3), Sebestyén.

A 6. percben 30 méterről végzett el szabadrúgást Németh, a beívelt labda az ötösön megpattant, majd Antal mellett a kapuban kötött ki. 1-0. A 16. percbne egy jobb oldalról belőtt labdát Sebestyén 5 méterről lőtt a kimozduló Antal mellett a kapuba. 2-0. A 20. percben László próbálkozott egy távoli lövéssel, de a labda a bal kapufa mellett hagyta el a játékteret. A 31. percben beívelt szöglet után Horváth Á. fejelt kapura, de Tóth bravúrral védte a léc alá tartó labdát. A 66. percben László B. ugrott ki a védők között, majd átemelte a kilépő kapus felett a labdát, de Szilágyi a gólvonalról mentett. A 71. percben kiugró Kocsis lövését a kifutó Antal védte bravúrral a tizenhatos vonalánál. A 75. percben Németh kapott jó labdát, majd Antal mellett 16 méterről a kapu oldalába lőtt. 3-0. Két perc múlva Kovács Á. lába alatt elgurult a labda, a jó helyen tartózkodó Németh megszerezte azt, majd egyedül törve a kapura, mesterhármast elérve a kimozduló Antal mellett állította be a 4-0-s végeredményt.
A látottak alapján az MTE 1904 alulmúlta önmagát, így a Celldömölk megérdemelten nyert.

Jók: mindenki ill. senki.

Csákvári Zsolt: – Egy nagyon jól szervezett MTE ellen sikerült nyernünk.

Turányi Imre: – Gratulálok az ellenfélnek, ami múlt héten erősségünk volt, sajnos hamar elfelejtettük, így kellemes ellenfelei voltunk a hazai csapatnak.

(www.gymsfoci.hu

Hozzászólások