Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2008-03-03 - Grundfoci hírek

GRUNDFOCI A JUVENTUSON

Március 1-én a Juventus Rádió hallgatói a SZTÁRSÁV című magazinműsor keretien belül aprólékos betekintést nyerhettek közösségi oldalunk életébe.

Várkonyi Attila invitálásának eleget téve, örömmel vettünk részt a sporthoz való kötödése által igen nagy népszerűségnek, és hallgatottságnak örvendő műsor élő adásában.


Honlapunk beharangozásához kiváló apropót szolgáltatott Futsal Válogatottunk kiváló hétvégi szereplése is. Ne feledjük! Hazai közönség előtt brillírozó focistáink pénteken 15-0-ás megszégyenítő verseget mértek az angolokra, és a macedón illetve a lengyel válogatotton hasonlóképp átgázolva, maximális pontszámmal kvalifikálták magukat a világbajnoki pótselejtezőbe! Ilyenkor az ember mindig szívesen beszélget a labdarúgásról, és a mögöttünk álló komor évek, évtizedek fájdalmait elfeledve, igyekszik pozitív képet alkotni a jövőt illetően.


Mint már egyre intenzívebben észlelhető, ebbe a jövőképbe markánsan beleillik az általunk hirdetett program, és "grundokra csalogató", szabadidős sportaktivitást fokozó kezdeményezésünkkel talán mi, grundfocisták is hozzátehetünk egy szeletet a magyar labdarúgás felemelkedését zászlajára tűző életképes törekvések listájához.

Hozzászólások