Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-05-27 - Grundfoci hírek

Fordított az ESMTK

A mérkőzés pár perces késéssel kezdődött, mert a dabasi pályára nem sokkal a kezdés előtt hatalmas jégeső zúdult. Végül Pákolicz Ákos játékvezető játékra alkalmasnak minősítette a pályát.

Dabas – ESMTK 1 – 2 (1 – 0),

Dabas: Ambrus – Sápi, Csáki, Kocsis T., Danyis – Buczkó, Csendes (Kveták 82. p.), Halgas (Magyar T. 61. p.) – Volenszki, Treininger, Simon Zs. (Kristóf 73. p.).

ESMTK: Bonica – Czakó, Nemes, Szolnoki, Tvaruska – Nagy D. (Piros 53. p.), Vojtekovszki, Marosfalvi – Ország, Szabó, Béress (Szöllősi 90. p.).

Gólszerző: Danyis 40. p. ill. Csáki (öngól) 53. p., Béress 90. p.

Sárga lap: Volenszki 48. p. (Ország visszarántásáért) ill. Szolnoki 65. p. (megrúgta ellenfelét), Nemes 89. p.

Csapatunkban rengeteg a sérült és eltiltott játékos, a cserepadon fiatalok és kevesebb lehetőséget kapott játékosok (Varga, Urbán, Pelády, Piros, Vajda és Szöllősi) ültek.

Dr. Agonglo Joel Geraldo: Nagyon küzdelmes mérkőzést játszottunk, melyen egy szerencsétlen góllal hátrányba kerültünk, de előtte és utána is több helyzetünk kimaradt. A második félidőben az utolsó pillanatig küzdve sikerült fordítanunk. Kellemes meglepetést okozott Vojtekovszki játéka, de az összes játékosom átérezte a találkozó jelentőségét, mindenki hajtott és odatette magát a mérkőzésbe.

(www.esmtk.gportal.hu)

Hozzászólások