Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-02-15 - Grundfoci hírek

Folytatódott a gyenge forma

"Gyakorlatilag az előző kupa beszámolóját egy az egybe bemásolhatnám, ugyanúgy stimmelne." - foglalja össze Zalánhoz és Bulyóhoz hasonlóan észrevételeit Vokoun Iván, a Budai Ászok "főásza". Instrukciói általános értékűek! Mindenki számára...

"Vezettünk a Felvidék ellen, fegyelmezett védekezés helyett kaptunk 9-et... Focisokk ellen több esélyünk lehetett volna, de elpuskáztuk. A gepárdok ellen ugyanúgy idegesítő hibákból kaptunk gólokat.

Az ismét rövidre sikerült kupa tanulsága:

- Beszéljünk a pályán, mert nem játszunk együtt tíz éve, mint a mezőny nagy része. Nem tudom merre fogsz mozogni, mutasd, jelezd, mondd!!!

- Halljuk meg amit mondok, azért kiabálok, hogy biztos meghalld! Nem személyesen neked szól. A pályán nem kispistának szól, hanem "a védőnek", "a támadónak"...

- Merjünk vállalni! Többet! Elölről említhetnék bárkit, aki meg tud csinálni egy cselt és kapura tűzi, akkor tegye is meg! Hátul viszont csak a biztos! Ne kockáztass!

- Ne törj le! Ha nem jön be valami, akár folyamatosan, gyere le 5 percre és utána tiszta fejjel mehetsz vissza, akkor be fog jönni!

Ezeket próbáljuk megfogadni és akkor sikeresebbek leszünk!"

Hozzászólások