Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-07-27 - Grundfoci hírek

Fölényes győzelem az edzőmeccsen

Halásztelekre látogatott a Csepel FC csapata, ahol fölényes győzelemmel nyerte az edzőmeccset a házigazdák ellen. Jó összeállításban játszottak a Csepeliek, pörgős, gyors játékot mutattak be.

Halásztelek FC – Csepel FC 1-4 (1-2)

Csapatunk az első félidőben érdekes, 4-1-4-1-es felállásban játszott, ahol Borda a védők és a középpályások között kapott területet. A második játékrészt már 4-4-2-vel kezdtük. Sok fiatal játékos kapott lehetőséget, és a nagy meleg ellenére jó iramú, küzdelmes, durvaságokkal, fegyelmezetlenségekkel tarkított, kemény meccset játszott a két csapat.

Gólszerzőink: Barbai, Borda, Mohácsi Rudolf és Sándor Péter

Nagy Zoltán vezetőedző a felkészülés eddigi eredményeit és az első két edzőmérkőzést a következőképpen értékelte:

Még nem alakult ki a kezdőcsapatunk és a játékrendszerünk. Nem könnyű összeszoknunk, sok az új játékos, és és én is teljesen új szemléletet hoztam a csapathoz. Ezt úgy látom, átvették a régiek is, és az “öregek” sem akarnak lemaradni a fiatalok mögött. Hajtanak, keményen edzenek, jót tett a versenyhelyzet mindenkinek. Ahogy az edzőmeccseken is látható volt, gyors, pörgős játékot játszunk, és ha a csapategység is kialakul, akkor sokmindenre képesek lehetünk.

(www.csepelfc.hu)

Hozzászólások