Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-05-05 - Grundfoci hírek

Felbillent a pálya

A mérkőzés gyakorlatilag a hazai csatárok és a vendég védelem között zajlott. A soproni támadók sorozatban hagyták ki a nagyobbnál nagyobb ziccereket, Legoza, Németh D., Hujber többször is gólt szerezhetett volna.

SVSE-GYSEV-Csesztreg 1-0 (1-0)

Sopron, 150 néző. V.: Tuczai.

SVSE: Kiss Sz. – Jablonkai, Wéninger, Dallos, Lazic, Legoza, Németh D., Böcskör Zs. (Horváth T.), Török R. (Böcskör Gy.), Hujber, Varga Z. Edző: Végh Tibor.

Csesztreg: Osbáth – Pászti, Fentős T., Szabó T., Pintér, Simon P. (Nemcsics), Németh I., Nagy N., Palkó (Nagó), Pethő, Szabó P., Aliouane. Edző: Fentős Pál.

Gsz.: Varga Z.

Kiállítva: Fentős T.

A mérkőzés gyakorlatilag a hazai csatárok és a vendég védelem között zajlott. A soproni támadók sorozatban hagyták ki a nagyobbnál nagyobb ziccereket, Legoza, Németh D., Hujber többször is gólt szerezhetett volna. A 27. percben a játékvezető megkönyörült a soproni együttesen, amikor a kiugró Varga Z.-t Fentős T. szabálytalanul szerelte s ez nála piroslapot ért. Ezt követően is szinte felbillent a pálya, Varga Z. a 44. percben aztán megszerezte a győztes gólt, amikor Lazic remek kiugratásával a kapus mellett a kapu közepébe lőtt. 1-0. Fordulás után ott folytatódott minden, ahol az első félidőben befejeződött, rengeteg ziccer, kihasználatlan lehetőség, könnyelműsködés és a lelátóról időnként füttyszó kísérte a játékot.

Jók: Varga Z. ill. Osbáth, Németh I., Szabó T., Nagy N.

Végh Tibor: – Csak a három pontnak örülhetünk.

Fentős Pál: – Ha a játékvezető nem nyúl bele a meccsbe, ponttal, vagy pontokkal távozhattunk volna Sopronból.

(www.gymsfoci.hu)

Hozzászólások