Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2008-04-14 - Grundfoci hírek

FC Focisokk - Beerdrinkers 3-5 (1-2)

Várpalotai győzelmük után botlottak a Focisokk, míg az Amblen ellen elszenvedett vereségét feledve, első grundos diadalát ünnepelhette a hazai pálya előnyét élvező Beerdinkers. Gyalay Korpos Ádám, a "sörivók" középpályása, szóvivője eképp kommentálja csapata második meccsét:

A Csikihegyek utcai műfüves pálya adott otthont a Beerdrikers első hazai találkozójának. A 2x25 perces mérkőzés hatalmas taktikai csatával kezdődött. Az első 15 percben ugyan mindkét csapatnak voltak lehetőségei, de a hálóőrök remeklésének köszönhetően gól nem született. A Beerdrinkers csapata egyre idegesebben játszott. Panzer - a Focisokk kapusa -, rendre megkeserítette támadóink dolgát. A 17. percben végre megtört a "jég", megszületett az első Beerdrinkers gól, amelyet rögtön egy másik követett. Félidőt jelző sípszó előtt még szépíteni tudott ellenfelünk (1-2).


Bedobás...

A második játékrészben a Beerdrinkers támadói kétszer is beköszöntek, így már 1-4! A meccs azonban még koránt sem dőlt el. A vecsési csapat innét fogva mindent egy lapra tett fel, hatalmas rohamot diktált, melynek eredménye két gól lett (3-4). A vége előtt azonban ismét a sörivók ünnepelhettek. Egy hatalmas kapu előtti kavarodást kihasználva Ősz Olivér góljával állítottuk be a 3-5-ös végeredményt.


Győztünk!!!

A Beerdrinkers góllövői sorrendben a következők: Gyalay, Ősz, Kerekes, Batal, Ősz.

Hozzászólások