Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2008-06-09 - Grundfoci hírek

FAGYI4EVER - MANUNITED 8-0 (4-0)

... most pedig stilszerűen következzék a visszavágó krónikája.

Cirka tíz perc elteltével jöhetett a visszavágó. A folytatásban kénytelen volt mindkét fél alakítani eredeti felállásán, mivel tőlünk az öt gólt termelő Blahnik, ellenfelünktől pedig a kapus, Kornéli egyéb teendői miatt nem vállalhatta a folytatást. A nagyobb teher az unitedesekre hárult, mivel csere nélkül kellett kihúzniuk az előttük álló 2x25 percet.

A revansmeccs első akciói kiegyenlített mezőnyjátékot hoztak, majd a gólcsendet megtörve a 6. percben Kovács Laci ismét villantott. A mérkőzés nagyjából a 13-15. perc között el is dőlt, hiszen Rózsa-Kovács L.-Rózsa sorrendben újabb három fagyis találat született.


Közös kép

A második félidőben a ManUnited védői egyre nehezebben tudták hárítani gyors rohamainkat. Kovács Laci a játékrész derekán 6 gólra növelte előnyünket, majd lelkesedésünket igazolva az utolsó percben Sinka beadását követően én is feliratkoztam a góllövők listájára. Az i-re a pontot Kovács L. tette fel, és ötödik találatát a hálóba pofozva 8-0-lal, kvázi újabb 3 pont birtokában mehettünk haza ebédelni.

A sok kihagyott helyzet ellenére csapattársaim mindvégig maradandót alkottak, uszkve két óra leforgása alatt a tízedik helyről feljöttünk a ranglista hatodik pozíciójába. Ugyancsak gratuláció illeti ellenfeleinket is, akik kapusuk idő előtti kiválása ellenére sem adták fel az egyébként kiváló légkörben zajló, súlyosabb szabálytalanságoktól mentes mérkőzéseket.


A mérkőzés hőse, Kovács Laci (Kovee) és a laszti

Fagyi4ever: Mercz, Sinka, Rózsa, Kozelka, Kovács G., Kovács Z., Kovács L., Csomor

ManUnited: Bereznai, Kiss, Nagy, Vadász, Sajtos, Máté

Góllövők: Kovács L. (5), Rózsa (2), Kozelka

Hozzászólások