Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2011-03-07 - Grundfoci hírek

Ez történt a profiknál 1. - Magyarország, Anglia, Németország - Videó!

Angliában nem a topcsapatok hétvégéje volt a mostani: az MU mellett az Arsenal és a Tottenham is botlott. Németországban vereséget szenvedett a Bayern München, itthon pedig ismét nyert a Ferencváros, akárcsak a listavezető Videoton.

Magyarország, Monicomp Liga, 18. forduló

Ez volt az első teljes "tavaszi" forduló, ugyanis a múlt héttel ellentétben most egyik stadionban sem okozott gondot a hó eltakarítása. Az élbolyból hárman botlottak: a Kaposvár és a Debrecen simán, a Zalaegerszeg nagy csatában, nyert helyzetből kapott ki. A listavezető Vidinek sikerült fordítani az MTK ellen, a Fradi kispesten nyert nagy csatában, a Paks pedig könnyedén verte a sereghajtó, és immáron 10 pont hátrányban lévő Szolnokot.

Kecskemét - Debrecen 3-0, Újpest - Siófok 1-1, Paks - Szolnok 3-1, Pápa - Zalaegerszeg 4-3, Győr - Vasas 0-1,
Haladás - Kaposvár 2-0, Videoton - MTK 2-1, Budapest Honvéd - Ferencváros 0-1

 

Anglia, Premier League, 29. forduló

A listavezető Manchester United utolsó öt meccséből hármat elveszített: korábban a kiesőjelölt Wolverhampton, ezen a héten pedig a Chelsea és a Liverpool győzte le őket. A második helyezett Arsenal nem tudta felülmúlni hazai pályán a 8. Sunderlandet, és mivel a fentebb már említett Wolverhampton az 5. helyezett Tottenhamen is kifogott, a forduló két nagy nyertese az egyaránt győzedelmeskedő Manchester City és Chelsea lett.

Birmingham - West Bromwich 1-3, West Ham - Stoke City 3-0, Newcastle - Everton 1-2, Fulham - Blackburn 3-2, Bolton - Aston Villa 3-2, Arsenal - Sunderland 0-0, Manchester City - Wigan 1-0, Blackpool - Chelsea 1-3, 
Liverpool - Manchester United 3-1, Wolverhampton - Tottenham 3-3

 

Németország, Bundesliga, 25. forduló

A címvédő Bayern München zsinórban második vereségét szenvedte el, így már ötpontos lemaradásban van a BL-selejtezős indulást érő 3. helytől. A Mainz kezd visszatérni a győzelmek útjára, a listavezető Dortmund pedig - igaz kissé nehezen -, de ismét győzött. A Stuttgart pedig a Hajnal Tamás által kiharcolt tizenegyesnek köszönhetően verte 1-0-ra a Schalkét. Nem honfitársunkon múlott, hogy nem lett nagyobb a különbség, lásd a videót a lap alján!

Dortmund - Köln 1-0, Stuttgart - Schalke 1-0, Nürnberg - St. Pauli 5-0, M'gladbach - Hoffenheim 2-0,
Hannover - Bayern München 3-1, Frankfurt - K'lautern 0-0, Leverkusen - Wolfsburg 3-0
, Hamburg - Mainz 2-4, Freiburg - W. Bremen 1-3

Hajnal Tamás jelenetei a Schalke 04 ellen

Hozzászólások