Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-05-18 - Grundfoci hírek

ESMTK: hidegzuhany

Óriási lehetőséget szalasztott el az ESMTK a bajnoki címért folytatott versenyfutásban, hiszen hazai pályán szenvedett (nem várt) vereséget a tabella hátsó felében tanyázó monoriaktól.

ESMTK- Monor SE 0-1 (0-1)

Budapest, Ady Endre Utca. Vezette: Galambosi Mihály.

ESMTK: Bonica- Czakó, Nemes, Szolnoki, Agócs (Pinkóczi 63.)- Tóth-, Marosfalvi, Fűzi, Ország (Vajda 80.)- Szabó, Tvaruska (Béres 56.). Edző: Dr. Agoneglo Joel Geraldo.

Monor SE: Gilan- Herbály, Kajli, Kinder, Juhász- Élő, Morauszki, Csikós, Bán (Balázs 84.)- Mészáros (Gaggia 81.), Payeta (Kiss 46.). Edző: Erős Károly.

Kiállítva: Tóth Dániel 39. percben
Gól: Payeta Petro a 44. percben

A 17. forduló óta tart csapatunk szárnyalása. Múlt héten valósággal gáláztak játékosaink a Battonya ellen. Most az időjárás mellett a csoport egyik legerősebb csapatának otthonába látogattunk. A Pesterzsébet egyértelmű célja a bajnokság megnyerése és ebben szerettük volna megnehezíteni a fővárosiak dolgát. Erős Károly remekül megszervezte csapatunk játékát. Az már a mérkőzés elején kiderült nem feltartott kézzel érkezett Monor Budapestre. A taktika tökéletesen bevált, a hazaiak nem tudták feltörni védelmünk. Ráadásul a félidő vége előtt emberhátrányba is kerültek és mi előtt öltözőbe vonulhattak volna, már gól hátrányba is. Payeta Petro ugyanis a 44. percben (legjobbkor) bevette Bonica Sebastian kapuját. Fordulás után az egyre idegesebb ESMTK továbbra sem tudta bevenni Gilan kapuját. Az eredmény már nem is változott aminek köszönhetően már a 10. helyre kapaszkodott fel, immár közel 2 hónapja veretlen gárdánk.

(www.monorse.hu)

Hozzászólások