Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2008-11-26 - Grundfoci hírek

ELKISÉRTÜK BAJNOKIJUKRA A MAD-DOGS ARAMIS-OSAIT!!!

Deményi Gábor invitálásának eleget téve múlt pénteken volt szerencsénk élőben is megnézni, mire képesek a Mad-Dogs játékosai kiélezett bajnoki mérkőzésen. Az első osztályú futsalbajnokság második helyén tanyázó Colorspectrum Aramis hazai pályán, a listavezető Goldball RFC Csömör csapatát fogadta (a hitelesség kedvéért illik hozzátenni a dologhoz, hogy ezen kijelentés kissé félrevezető, hiszen a harmadik pozícióban lévő MVFC Berettyóújfalu két mérkőzéssel kevesebbet játszott főhőseinknél - a szerk.).

Az igazi presztizscsatának ígérkező küzdelemben elsősorban a három utolsó Grundfoci Kupát zsinórban nyerő Mad-Dogs-osok teljesítményére voltunk kíváncsiak. A kezdő ötösben Sikur Lajos, Sivák Péter illetve Nagy Gábor kapott helyet, míg a kispadon Dávid Richárd, Rábl János, a sérülésekkel bajlódó Csernai Gábor és Felipe Silva Matos várakozott bevetésre. Természetesen a lelátón is bőven akadtak Aramis-ért szorító kispályás csapattársak, a két Klcsó Gábor, az innen a Fradiba igazolt Fogarasi Csaba, Kádár Róbert és persze Deményi Gábor is izgatottan leste a többiek produkcióját.

A várakozások ellenére sok örömöt a hazaiak játéka nem igen hozott, hiszen már az elején hátrányba kerültek, és nem találták ellenszerét a Csömöriek agresszív és céltudatos játékának. Ugyan a második félidő közepéig még benne volt a levegőben, hogy egy kis szerencsével akár be is hozhatják 1-2 gólos lemaradásukat, de ehhez a listavezetőhöz hasonló futballt kellett volna mutatniuk. A Csömöriek kitűnő, gyors kontráik mellett szünet nélkül bombázták a budaiak kapuját, és kemény, de határozott letámadásaikkal már csírájában semlegesítették az Aramis folyamatos, ámde elképzelés nélküli rohamait. Pár perccel a befejezés előtt a házigazdák kapusukat is lehozták, belekényszerítve ezzel magukat egy méretes zakóba.

A mérkőzés legjobb játékosa minden kétséget kizáróan a négy találatig jutó Kovacsics Károly lett, aki góljainak túlnyomó részét szemfülességének köszönhette. Rajta kívül a kapus Lakos, illetve Szimcsák mutatott kimagasló teljesítményt. Összességében mindenképp megérdemelten nyerte a rangadót a vendég gárda, jóllehet  az erőviszonyok tekintetében az öt gólos különbség koránt sem mutat reális képet.

COLORSPECTRUM ARAMIS - GOLDBALL RFC CSÖMÖR 3-8 (1-3)

Aramis: Sikur - Sivák, Hasenauer, Nagy G., Munkácsi, cs: Szűcs, Frank P., Dávid, Rábl, Csernai, Silva, Gremsperger, Edző: Frank Tamás

Goldball: Lakos - Szimcsák, Jenei, Vörös, Kovacsics, cs: Náyri, Weisz, Riscutia, Kilik, Győrfi, Semsei, Kovács, Edző: Somogyi Krisztián

Gólszerző: Sivák, Rábl, Nagy G. ill. Jenei, Kovacsics (4), Szimcsák, Nyári, Győrfi

Sárga lap: Silva ill. Jenei, Weisz, Kilik

Galéria

Hozzászólások