Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2011-02-24 - Grundfoci hírek

EL: Továbbjutnak Dzsudzsákék?

Habár az oldal elsősorban nem a profi labdarúgásról szól, látogatóink többsége biztosan figyelemmel kíséri a rangosabb európai bajnokságokat és kupasorozatokat. A Bajnokok Ligájában a nyolcaddöntők első mérkőzéseit rendezték az elmúlt napokban, az Európa Ligában viszont még csak a legjobb 32 között tartanak. A mai napon 14 visszavágót rendeznek, amelyeken szerepet kaphat Dzsudzsák Balázs, Hajnal Tamás, Huszti Szabolcs és Juhász Roland is.

Dzsudzsákék a Lille csapatát fogadják, és nem is esélytelenül. Az odavágón a franciák már 2-0-ra is vezettek, de a hajrában az eindhovenieknek két gyors góllal sikerült egyenlíteniük. Sőt, Balázs akár a győztes gólt is megszerezhette volna. Remélhetőleg a mai mérkőzésen jobb teljesítményt sikerül nyújtania, ugyanis a PSV-nek szüksége van rá.

Huszti Szabolcsék a Young Boys otthonában szenvedtek 2-1-es vereséget. A mérkőzés pedig már a kezükben volt, ám jött egy kiállítás, és 10 emberrel már nem bírták a svájciak rohamát. A magyar válogatottságot korábban lemondó középpályás nem lépett pályára, de talán ma szerepet kap. A párharc esélyesének így is a Zenit számít.

Az immáron a VfB Stuttgart csapatát erősítő Hajnal egy nagyszerű gólpasszt jegyzett a Benfica elleni idegenbeli mérkőzésen. A második félidőben lecserélték, a portugálok pedig ezután fordították a javukra a mérkőzést. Az idegenben lőtt góljuk miatt a németeknek talán több esélyük van bejutni a legjobb 16 közé.

Juhász Roland és az Anderlecht viszont az esélytelenek nyugalmával léphet ma pályára Amszterdamban, mivel az első meccset sima 3-0-val nyerte az Ajax.

Galéria

Hozzászólások