Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-04-27 - Grundfoci hírek

Egygólos vendég győzelem

Annak ellenére, hogy a csoportban már nincs kieső, a presztízs miatt óriási tétje volt a mérkőzésnek. A forduló előtt a két gárda az utolsó két helyen tanyázott. Azt mindenki tudta, hogy csapatunk egy győzelem esetén biztosan el kerül a régóta le foglalt utolsó helyről. Valamint a három pont megszerzésével válaszolhat is a gárdát bíráló hangoknak.

Gyula- Monor SE 0-1 (0-1)
Gyula, 250 néző. Vezette: Török (Hegyi, Csillik)
Gyula: Kovács- Rostás, Szenti (Bíró 46.), Bralázs, Mogyoróssy (Bozsó 46.)- Lázok, Bálint, Valenytényi, Nagy (Miklya 80.)- Okos, Balogh. Edző: Lóczi István.
Monor SE: Mezei- Herbály, Kajli, Kinder, Juhász- Erős, Morauszki, Bán, Csikós (Papp 88.)- Payeta, Gaggia. Edző: Herbály Zsigmond, Erős Károly.
Gólszerző: Erős Károly a 14. percben.
Sárga lapok: Lázok a 38., Szenti 41., Bralázs 45., Bíró 57. ill. Kinder 68., Payeta a 91. percben.
Az iramra nem lehet panasz Monor újból régi arcát mutatta, úgy mint múlt héten a KTE ellen. A szünetig újabb gól már nem is esett.
Fordulás után is remek mérkőzést vívtak a felek, újabb gól már nem született, így csapatunk nem csak az utolsó helyről mozdult el, hanem megszerezte első győzelmét idegenben. Ráadásul a Battonya is ki kapott, így két legyet ütve egy csapásra a 11. helyre jöttünk fel.

(www.monorse.hu)

Hozzászólások