Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2009-07-30 - Grundfoci hírek

Egy Napredak - White Alders edzőmeccs hiteles krónikája

Ugyan kupaküzdelmek tekintetében "uborkaszezon" van, azonban aki akar focizni, az tud is! Sőt, ellenfelet sem nehéz találni. Ennek szellemében került sor két meghatározó csapatunk jubileumi párharcára is. A szó Kiss Zaláné...

Amolyan edzőmeccs gyanánt a Vasas pályán július 21. este fél 9-től egy órán keresztül kergettük a labdát. Igen, csak kergettük, ugyanis a műfüves nagypályán játszottunk keresztben. Az 50-60 méter hosszúságú játéktéren 6+1-ben fociztunk és elég sok üres, befutható terület állt rendelkezésünkre.

A szokatlan felállás az elején úgy tűnt, az Alders-nek kedvez, gyorsan vezetést szereztek. Az igazsághoz tartozik, hogy mi előtte már 90 percet játszottunk a 2-es pályán. Szerencsére nem estünk pánikba, egy szép támadás után előbb én egyenlítettem, majd pár perccel később Erdélyi Ferenc gyönyörű egyéni akció végén bombázott a kapuba. Nagy gól volt!!!

Az Alders szokás szerint keményen küzdött. Amíg frissebbek voltak, alaposan megnehezítették a dolgunkat, és Tóth Laci révén egyenlítettek is. Fél óra elteltével 2-2 állt a képzeletbeli eredményjelzőn. Egészen addig, míg Erdélyi Zoli nem pókhálózta ki 15 méterről a bal felső sarkot. 3-2 ide! Az Alders új erőre kapott, de pontatlanságuk és Demeter fantasztikus védési (Bulyó és Tóth Laci ketten vitték kapura a lasztit, amit kapusunk parádés becsúszással védett) révén gólt már nem tudtak szerezni. A vége felé Erdélyi Z. még egyszer megzörgette a hálót, majd 1 másodperccel a vége előtt Dr. Barla is igazolta (végre!), hogy nem alaptalanul vezeti a házi góllövőlistát.

Összességében jó hangulatú, hajtós felkészülési meccsen vagyunk túl. Mi különösen jól éreztük magunkat, hiszen a végén 5-2-re nyertünk!

 
Napredak: Demeter - Barabás, Erdélyi F., Erdélyi Z., Dr. Barla-Szabó, Hidvégi M., Kiss

White Alders FC: Bulyovszky, Nemény, Kovács, Kocsi G., Tóth, Kerekes (új igazolás), Veres (új igazolás)  
 
Az eddig lejátszott 10 hivatalos Napredak - White Alders meccs statisztikája:
 
7 Napredak, 2 Alders győzelem, illetve 1 döntetlen, valamint 30 Napredak, és 13 WA gól.
 
Napredak gólok:
 
4 gólos: Dr. Hidvégi P., Koskovics, Kiss                      
3 gólos: Dr. Barla-Szabó, Erdélyi Z.              
2 gólos: Őrhalmi, Hidvégi M., Erdélyi F., Nagy, Tiber                    
1 gólos: Barabás, Dr. Bethlen          
 
White Alders gólok:
 
8 gólos: Bulyovszky            
4 gólos: Tóth L.                 
1 gólos: Müller                   
 

 

Galéria

Kiss Zalán és a Csapat A Napredak

Hozzászólások