Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-08-23 - Grundfoci hírek

DVSC-Újpest U17 és U19 csata

A második fordulót játszották mindkét utánpotlás korosztályban, vajon ki nyert? Eredmények és összegzés újpesti szemszögből.

DVSC–Újpest 3-2 (0-1)
U19, kiemelt bajnokság, 2. forduló
Debrecen, Vágóhíd utca
Újpest: Szabó – Rácz, Mészáros, Gödöny (Kolozsi, 85.), Horváth D. – Tóth, Dencz (Nagy, 63.), Pahkasalo (Kelemen, 57.), Csósza (Böczkös, 72.) – Petrezselyem, Horváth R. (Bodnár, 76.)
Gólszerzők: Mészáros (54., öngól), Kertész (65., 81.) ill. Kovács (40., öngól), Horváth R. (70.)
 
Mundi Viktor:
– Folyamatos játék sajnos nem alakulhatott ki a találkozón a rossz minőségű pálya miatt, ettől függetlenül kiegyenlített mérkőzést láthattak a helyszínen jelenlévők. Mind a két csapatnak megvoltak a lehetőségei, de az „adok-kapokból” a hazaiak jöttek ki jobban, így egy góllal elveszítettük a találkozót. A döntetlent igazságosabb eredménynek tartottam volna.
 
DVSC–Újpest 2-0 (1-0)
U17, kiemelt bajnokság, 2. forduló
Debrecen, Vágóhíd utca
Újpest: Banai – Wild (Nemeskéry, 89.), Szabó (Tóth L., 89.), Szlezák, Bogár – Molnár S., Tóth B. (Hammer, 67.), Csapó (Kiss, 62.), Ádám – Marosi, Fülöp (Földi, 74.)
Gólszerzők: Kónya (31.), Czakó (87.)
Kiállítva: Molnár S. (80.)
 
Besenyei János:
– Kiegyenlített mérkőzést játszottunk Debrecenben, a hazai csapat viszont két pontrúgásból eldöntötte a meccset. Ezeknél a szituációknál dekoncentráltak voltunk, ilyen figyelmetlenségeket nem engedhetünk meg magunknak, mert akkor vereség lesz a vége, mint ma. A kiállítást nem igazán értettem, mert csapatkapitányunk csak oda akarta adni a labdát az ellenfélnek 1-0-nál, hogy gyorsan végezze el a bedobást, de a játékvezető szerint szándékosan mellbe dobta a hazaiak játékosát. Ez valamennyire befolyásolta is a mérkőzést, mert pont akkor akartam védő helyett támadót beküldeni az utolsó 10 percre, de így ezt nem tehettem meg.

(www.ujpestfc.hu)

Hozzászólások