Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-07-13 - Grundfoci hírek

Duna-csoport: Újbuda TC

Csupán két ponttal megelőzve a mögötte álló Tökölt jutott fel a negyedik helyre. Hátránya az érdi csapattal szemben öt pont volt, ami elég sok, ahhoz, hogy egy-két forduló alatt be tudja hozni.

Az őszi idényt elég szétszórtan kezdte, sok hiba becsúszott, és ezzel együtt a vereségek is. Ettől függetlenül mégis jobban sikerült az a része az évnek, mint a tavaszi. Ott csupán 21 pontot sikerült szereznie, míg ősszel 27-et. Ezt a 27 pontot a kilenc győzelemnek köszönheti, mert egy döntetlent se játszott. Tavasszal viszont a győzelmeket felváltotta három győzelem és így be kellett érnie hat győzelemmel a csapatnak.

A tizenöt győztes mérkőzésből ötöt játszottak az ellenfél otthonában, a többit a sajátjukban. Döntetlenjeik csak idegenben születtek, és a vereségeik többsége is inkább távol a hazai pályától született.

A legnagyobb arányú győzelmüket a Zsámbék együttese ellen játszották, ahol 7-0-ra óriási vereséget mértek az ellenfélre. Nekik is becsúszott egy hatalmas hiba, amikor 6-3-ra kikaptak a Mór csapatától, agy 5-1-re a Törökbálint együttesétől, akik a tavaszi idényben megint csak 4-0-ra el tudták szedni a győzelmet az Újbudától.

Nem volt túl egységes évük. Az év elején a győzelmek és a vereségek váltogatták egymást, majd a szezon közepén a 10 fordulótól kezdve volt egy jó szériájuk, ami a 17. fordulóig tartott. Ez a leghosszabb sorozat ahol 20 pontot szereztek, hat győzelemmel és két döntetlennel. Ennek a csapongó évnek köszönhetően hosszabb kimaradásaik se voltak a pontgyűjtésben, csak néha-néha csúszott be egy-egy hiba, ami miatt nem sikerült gyarapítani a pontjaikat.

www.nb3.hu

Hozzászólások