Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-07-07 - Grundfoci hírek

Duna-csoport: 9. RKSK

Három ponttal megelőzve a Dorog együttesét a kilencedik helyen végzett az RKSK. A döntetlenjeinek köszönheti a pontjait, mert a Dorognak eggyel több győzelme volt, de csak egy győzelme, míg a nekik nyolc győzelmük volt és hét döntetlenjük.

Ősszel a jobb formáját mutatta a csapat, a 8 győzelemből akkor szerzett meg ötöt, és a döntetlenek nagy részét, szám szerint négyet is akkor játszott, és csak háromszor kaptak ki. Míg tavasszal eléggé leeresztettek, mert csak háromszor nyertek meccset, és három döntetlent játszottak, és a vereségeik száma is hétre rúgott.

A hazai és az idegenben való szereplése nem túl megosztott, mert mind hazai pályán, mind az ellenfél pályáján egyforma számú győzelmet aratott. A hét döntetlenből négyet otthon játszott, hármat pedig idegenben, és csak eggyel többször kapott ki idegen pályán.

Háromnál több gólt egyik győzelménél se tudott lőni, és csak egyszer tudta megtartani ezt a háromgólos különbséget, a Budafok ellen. Az ellenfél se igyekezett annyira betalálni a kapujukba, mert a legtöbb gól, amit kaptak az évben az négy volt. Az Érdnek sikerült őket 4-0ra legyőznie, a többi csapat a négy gól alatt maradt, még az Újpest is, aki elég sok csapatott tömött ki, úgymond az év során.

Végül nézzük, hogy mikor tudták a megszerzett önbizalmukat növelni, azaz több fordulón át pontot szerezni. Tavasszal volt négy olyan forduló, amikor két döntetlent játszottak, és kétszer győztek. Majd az őszi szezon utolsó három meccsén játszottak három döntetlent és a tavaszi idény első meccsét megnyerték. Ez az első csapat, hátulról nézve a tabellát, akik végre négy fordulón keresztül gyűjteni tudták a pontokat. Ahogy már említettem a fentiekben, az év végére eléggé elhagyták magukat, és ekkor volt négy olyan forduló, amikor sorozatosan kikaptak.

nb3.hu

Hozzászólások