Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-07-06 - Grundfoci hírek

Duna-csoport: 11. Pénzügyőr SE

Hat ponttal feljebb ugrottunk, így elérkeztünk a 11. helyhez, a Pénzügyőr csapatához. Nekik is csak hat győzelmük lett, de döntetlenekben viszont nem voltak híján. Kilenc mérkőzést sikerült játszaniuk, ahol egál lett az eredmény.

A tavaszi szereplése jobban sikerült, mint az őszi, ami a pontjait illeti. Ősszel kétszer tudott nyerni, míg tavasszal négyszer. Ősszel öt döntetlent gyűjtött be, tavasszal pedig négyet. A tavaszi idényben viszont ötször kapott ki, míg ősszel csak négyszer.

A győzelmeinek kétharmadát otthon szerezte, a maradék két meccset pedig idegenben nyerte meg. Hatszor játszott otthoni pályán döntetlent, és háromszor idegenben. A vereségeinek többségét pedig az ellenfél pályáján szerezte meg, szám szerint hetet a tizenegyből.

Több olyan szériája van ahol egymás után három fordulón át pontot tud szerezni. Ebből volt kettő ősszel, ahol mind kettőnél öt-öt pontot tudtak szerezni a fiúk. Tavasszal is akadt két ilyen sorozat, ahol az évvégén három fordulón keresztül tudott zsinórban nyerni, és így kilenc pontot vitt haza.

Itt nem láthattunk túl nagy gólkülönbséges győzelmet, sőt még vereséget sem. A legnagyobb arányú győzelme, egy 7-2-s mérkőzés, az utolsó fordulóban a Dorog együttese ellen. A legsúlyosabb vereségét a Mór, és az Újpest csapatától kapta egymás után kapott ki 4-0-ra.

 

www.nb3.hu

Hozzászólások