Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-10-01 - Grundfoci hírek

Csepel-Tököl rangadó az Alföld-csoportban

Minden jel arra utal, hogy jót tett a "csoportváltás" a csepelieknek, hiszen hét fordulót követően a szigetországiak vezetik az Alföld-csoport tabelláját. De nem elég a vezetést megszerezni, meg is kell azt tartani...

Az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó listavezető fővárosiak a Tököl ellen bizonyíthatja, hogy nem véletlenül vezeti a táblázatot. A Tisza-Volán-Dabas összecsapás inkább a hagyományok miatt emelkedik ki, mintsem a két csapat jelenlegi helyezése miatt (bár a Dabasnak egyáltalán nem kell pironkodnia). Az újonc Szabadkígyós a középmezőnybeli Hódmezővásárhely ellen kezdheti meg a menekülést a veszélyes zónából. A kupabúcsút követően már csak a bajnokságra kell koncentrálnia az Újbudának, akik a nyolcadik fordulóban Jászberénybe látogatnak majd. A Békés megyei Szarvas a tabellán előkelőbb helyen álló szegedi csapatot, a KITE együttesét fogadja szombaton.
Már vasárnap kerül megrendezésre a Kecskemét II-Szolnoki MÁV II. rangadó. Mindkét csapatnak lenne mit javítania, így különösen izgalmas mérkőzésre van kilátás. A Gyula pedig a pont nélküli sereghajtó Jánoshida ellen húzhatja be a kötelező győzelmet.

 

www.nb3.hu

Hozzászólások