Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-04-29 - Grundfoci hírek

BTK: A döbbenet hangja

A teljes magyar és a nemzetközi labdarúgó mezőnyben is párját ritkítóan nevetséges játékvezetés volt, ami eldöntötte a mérkőzést. Döbbenet! A trió szinte első és utolsó hiba nélküli ténykedése, a mérkőzés előtti pályára történő felvonulás volt, ami azután történt részükről, az maga volt a KÁOSZ.

Hibát hibára halmoztak. Teljesen nyilvánvaló, messziről is szabad szemmel jól látható esetekben hibáztak folyamatosan. Mindkét fél esetében előfordult ez, így nem is lehetne nagy panasz, csak annyi a probléma, hogy a döntő hibák mind a vendégeket segítették. „Könnyedén” lehet úgy mérkőzést nyerni, hogyha nem sikerül szabályos gólt szerezni, akkor kap a csapat kettőt is ajándékba a játékvezetői hármastól, közben nagyon óvatosan, feltűnés nélkül vigyáznak arra is, hogy a hazaiak még az ellenfél kapujáig se nagyon tudjanak eljutni. És ha ez még nem lenne elég, gondoltak a következő fordulókra is a bírók, mert azért az belefért, hogy kisárgázzék a kispadot, valamint a lefújás után még kiállítsanak egy battonyai játékost, történetesen az „agresszivitásáról” híres Bozsár Gábort. NEVETSÉGES! A legnagyobb baj az, hogy akármit is ír az ellenőr a jegyzőkönyvbe, mert azért remélem ír, akármi is lesz a következménye a „Sporttársak” részére, a tény az tény marad, nem szerzett pontot a csapat ezen a mérkőzésen sem, annak ellenére, hogy legalább egyet mindenképpen megérdemelt volna.
Néhány szó a mérkőzésről:
Az utóbbi hetekben általam is többször kritizált csapatunk ma megmutatta egy eddig tavasszal ismeretlen arcát. Nagyon koncentráltan és fegyelmezetten játszott mindenki. A mérkőzés egyetlen pillanatában sem lehetett észrevenni a két alakulat között lévő helyezésbeli különbséget, és ez nem az ESMTK kritikája, hanem a Battonyai TK dicsérete. Nem állítom, hogy nem voltak hibák, és mindenki a maximumot hozta, javulni és javítani mindig lehet, és erre törekedni kell is, de összességében azt gondolom teljesen felnőtt a gárda az ellenfeléhez. Az edző által kiemelt játékosok teljesítménye valóban a többieké fölé emelkedett, annyit tennék még hozzá nagy örömmel, amire már régen volt lehetőségem, hogy megnevezhetem a mérkőzés emberét. Ezen a találkozón Nagy András volt, aki a teljes mezőny fölé emelkedett. Gratulálok.
Továbbra is borzasztó nehéz helyzetben van a csapat, hiszen újabb forduló telt el pont nélkül, és egyszerűen nem akar sikerülni az elindulás. Hozzá teszem, ma nem a srácokon múlott!!! Ez a mérkőzés arra kell, hogy szolgáljon, hogy most már még jobban összekovácsolódjon a társaság és együtt mozdulva, nem lógó fejjel harcolják végig a hátralévő találkozókat.
A szurkolók többsége is megérezte, hogy most úgy küzdött a gárda, ahogy az kell, és jó volt látni és hallani a bíztatást a lelátóról. Mindenképpen ezt az utat kell folytatni, azt gondolom, ez eredményre vezethet.
(www.btkfoci.gportal.hu)

Hozzászólások