Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-07-15 - Grundfoci hírek

Bravúros szezont zárt a Dunaharaszti MTK

A dobogó második fokára állhatott fel 54 ponttal a Dunaharaszti együttese. 15 győzelemmel, kilenc döntetlennel, és csupán két vereséggel zárta az évet, ami bravúros, mert az előtte végző Újpest csapatának hat vereséget sikerült begyűjtenie az év során.

Erősebb évadot zártak, mint amilyet nyitottak, bár a differencia csupán két pont lett. Ősszel hét győzelmet szereztek, és mellé még öt döntetlen társult. Tavasszal nyolcszor győzedelmeskedtek, és négyszer játszottak döntetlent. A két vereségből, egyet ősszel egyet pedig tavasszal játszottak.

15 győzelemből nyolcat játszottak hazai pályán, és hetet pedig idegenben. A kilenc döntetlen többségét, azaz hatot az ellenfél pályáján sikerült kijátszaniuk, a többi hármat pedig otthon. Furcsa viszont, hogy kettőből kétszer hazai pályán kaptak ki.

Úgy érzem, két elszenvedett vereségnél nem beszélhetünk nyeretlenségi szériáról, szóval inkább a győzelmeket sorolnám fel. Az őszi idény első 12 meccsén veretlenül tartották magukat, majd a 13. fordulóban bekaptak egy vereséget. A tavaszi idény is jól indult a 14. fordulótól a huszadikig nem kaptak ki egyszer sem, majd a szezon közepén becsúszott egy vereség, de onnantól évvégéig folytatódtak a pontgyűjtő fordulók.

Végül beszéljünk egy kicsit a legbravúrosabb győzelmeikről. 6-2-re győztek a Budafok csapata ellen, és még számos négygólos különbségű meccset játszottak. A 25. fordulóban viszont 5-0-s győzelemmel tértek haza a Zsámbékot vendégül látva.

 

www.nb3.hu

Hozzászólások