Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-04-22 - Grundfoci hírek

Bravúros répcelaki győzelem

A 12. percben egy csornai védelmi hibát követően a 16-os vonalánál Csordás elé került a labda, aki a rövid sarokba lőtt. 1-0. Az első félidő további részében fölényben játszott a Csorna, gólhelyzeteket is kialakított, azonban az egyenlítés nem sikerült.

Répcelak-Csorna 1-0 (1-0)
Répcelak, 100 néző. V.: Szepesi.

Répcelak: Utasi – Kiss Z., Varga G., Baranyai, Hajós, Varga T., Csordás (Imre), Takács P., Takács Sz., Faragó (Bellovics), Tóth Zs. (Széles). Edző: Tóth Zsolt.

Csorna: Lőre – Jakab G., Simita, Fenyő, Nagy Sz., Kiss M. (Nyerges), Véghelyi (Horváth A.), Régi, Molnár G., Tóth Z. (Fekete A.), Kránitz. Edző: Varga Péter.
Gsz.: Csordás.

A 12. percben egy csornai védelmi hibát követően a 16-os vonalánál Csordás elé került a labda, aki a rövid sarokba lőtt. 1-0. Az első félidő további részében fölényben játszott a Csorna, gólhelyzeteket is kialakított, azonban az egyenlítés nem sikerült. A második félidő ugyanígy folytatódott, de a vendégfölény meddőnek bizonyult. Ezen a napon valószínűleg három félidő is kevés lett volna a Csornának a gólszerzéshez.
Jók: Kiss Z., Hajós, Varga T., Faragó, ill. Nagy Sz., Fenyő, Régi.

Tóth Zsolt: – Az első félidőben a Csorna játékban fölénk nőtt, de mégis mi szereztünk vezetést. Ez egy bravúros győzelem volt.

Varga Péter: – Végig mezőnyfölényben futballoztunk, de a mai mérkőzésen csak az ellenfelünknek sikerült a gólszerzés.

(www.gymsfoci.hu)

Hozzászólások