Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2014-06-16 - Hírek

Bogdán Ádám és a legjobb Grundfocis kapusok

A grundfoci.hu közösség újabb akciójában a legjobb amatőr kapusok kerültek kiválasztásra, a díjak átadásban Bogdán Ádám segített.

Rengeteg olyan amatőr kapus játszik a grundokon, akiknek soha nem lesz lehetőségük arra, hogy egy nagy stadionban, egy nagy klub mezében pályára lépjenek, a legnagyobb játékosok ellen. Mégis, ők is igazi kapusok, akik nem félnek bevetni magukat a lendülő lábak elé, akik végig irányítják az egész meccsen a csapatot, és akik életben tartják csapatuk reményeit hatalmas bravúrjaikkal, vetődéseikkel. 

A grundfoci.hu, elismerve az amatőr kapusokat, egy találkozót szervezett a napokban, amelyen a grundok hálóőrei találkozhattak az első számú magyar kapussal, Bogdán Ádámmal. A GoldCenter látott minket vendégül egy nagyon kellemes környezetben, ahol a kapusok feltehették neki kérdéseiket, és tanulhattak tőle olyan egyszerű praktikákat, trükköket, amiket majd a grundon is hasznosítani tudnak. 


Érdekes volt, hogy Ádám úgy beszélt a legnagyobb sztárokról, legyen az Rooney, Van Persie, Saha vagy Bale, mintha a szomszédjairól mesélne. Közülük is kiemelte Van Persie-t, szerinte ő a legjobb játékos, aki ellen valaha játszott. Mesélt a legjobb mérkőzéséről, a Tottenham elleni FA kupa-meccsről, amiről még az ellenfél edzője, Harry Redknapp is azt nyilatkozta, hogy életében nem látott még ilyen kapusteljesítményt. Elmondta, hogyan készül fel egy mérkőzésre, hogyan teszi túl magát egy-egy vereségen, és mivel tartja formában magát szellemileg és fizikailag, hogy a nagy terhelésnek eleget tudjon tenni. Elmondta, hogy nagyon ritkán játszik kispályán, de olyankor inkább kint szeret játszani, mert imádja a játékot. 

Ezután a grundok hősei következtek, meséltek Ádámnak a Grundfociról, végezetül a válogatott focista a nyertes kapusoknak dedikált kesztyűket adott át, és küldött egy üzenetet minden Grundfocistának:


“Élvezzétek a játékot!”

Galéria

Ádám dedikálja a kesztyűket Ádám és a Grundfocisták

Hozzászólások