Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-08-06 - Grundfoci hírek

Bicskei siker Budafokon!

A felkészülés negyedik hetének végére, túl öt edzőmeccsen, lassan kialakul a Bicske játékoskerete. Nitti Tamás és Csontos Mihály jelentette be távozási szándékát - döntésüket a szakosztály tudomásul vette - ,rajtuk kivül valamennyi labdarúgó újabb szerződéstervezetet kapott a klubvezetéstől.

Budafoki LC – Bicskei TC 0-4 (0-1)

Az ifjúsági csapatból Gulyás István, Balogh József és Boros Dávid is a felnőttekkel készül. A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiáról Kőbányai Leventét, Kőbányai Richárdot, Tar Bálintot, Perger Ádámot, Szőke Rolandot és Varga Zsoltot is szerződtette a BTC. Vaszicsku Gergő a héten ad végleges választ.

Újabb edzőmérkőzésen van túl labdarúgócsapatunk, ezúttal Budafokon léptek pályára a fiúk.
I. félidő: Kosztelnik – Tóth, Vaszicsku, Gáll, Kőbányai L. – Mérey, Varga D. – Boros, Varga Zs., Kőbányai R. – Bartha P.

15. perc: Boros bal oldali szabadrúgását Bartha P. fejelte fölé.
Varga Dani tüzelt 25-ről, éppen a jobb alsó mellé.
Kőbányai Ricsi lépett ki a bal oldalon, de a kapusba lőtt.
Bal oldali hazai akció végén Kőbányai Levente mentett remek ütemben szögletre.

Bicskei kontratámadás: Varga Zsolt parádés labdával indította Kőbányai Ricsit a bal oldalon, aki középre adott, Bartha P. pedig Varga Danit hozta kihagyhatatlan helyzetbe. 0-1.

Bartha Peti lépett ki kétszer egymás után a védők közül és vezette kapura a labdát, de előbb a kapusba lőtt, majd nem sokkal később mellé guritott.

II. félidő: Kosztelnik – Perger, Vaszicsku, Gáll, Bartha F. – Boros, Varga Zs., Varga D., (Kőbányai L.), Bartha G. (Kőbányai R.) – Szőke, Szalczinger.
48. perc: Varga D. szöktette Szalczingert, aki a jobb alsó sarokba lőtt. 0-2.
67. perc: Szőke kapott remek labdát Vargától a jobb oldalon , majd középre adott és az érkező Vaszicsku a kapuba helyezett. 0-3.
Varga Zs. sokadik labdájával úszott meg Kőbányai R. a balszélen, majd középre adott, Szőke közeli lövését azonban védte a kapus.
Ismét Varga Zs. varázsolta a labdát Kőbányai Ricsi elé, aki elfutott a bal szélen, majd lövését a hazai kapus hárította.
A vége előtt újra Kőbányai Ricsi szlalomozott át a hazai védelmen, majd Szőke elé tálalt, aki egy ígazítás után a kapuba bombázott. 0-4!

A végén még Kőbányai Ricsi hagyott ki egy ziccert, de a végeredmény már nem változott.

(www.bicskeitc.hu)
 

Hozzászólások