Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-07-14 - Grundfoci hírek

Bent maradt, de visszalép a Csesztreg

Nem volt ez mindig így az évadban, hogy a Csesztreg utolsó előtti volt. Az első forduló után első helyen állt, bár onnan még volt 25 forduló, úgy, hogy ez nem számít semmit végül is. Az első helyről a fordulók elteltével szépen lassan lefelé csúszott, míg a többiek folyamatosan előzték meg.

Csesztreg tendenciája egész évben stagnálást mutatott. Se az őszi se a tavaszi része az évadnak nem volt kiemelkedően „jó”. Ősz alakmával 9 pontot, míg tavasszal 6 pontot szerzett az együttes. Ősszel összegyűjtött pontok 3 döntetlen meccsből és két győzelemből tevődtek össze, míg a tavasszal összegyűjtött pontok három döntetlenből és csupán egy győzelemből álltak. Ha a lőtt gólok számát nézzük, akkor inkább az őszi szezon feküdt jól a srácoknak, két
meccsen is győztek de nem úgy, ahogy a tavaszi idényben, egy gólos különbséggel, hanem négy és két pontos különbségekkel.
A legtöbb pontot, azaz kétszer három pontot érő győzelmet vendégként tudta szerezni, és csak egyszer tudott hazai környezetben győzni. Döntetlent négyszer játszott otthon, és kétszer idegenben. Viszont csupán egy meccsnyi különbséggel kapott ki idegenben. Az évad első meccsét a Körmenddel játszotta, és ott tudta elérni a legnagyobb arányú győzelmet, amikor is 0-4- re a Körmend vendégeként nyerni tudott. A szezon további részében egy meccsen se szerepelt ilyen kiemelkedően az együttes, a legtöbb gól, amit lőni tudott, a Büki TK elleni meccsen volt ahol, háromszor találtak be a kapuba. A csapat egyszer sem kapott az idény során 4 gólnál többet, viszont két találkozón is kikapott négygólnyi
különbséggel. Az első meccset a második fordulóban játszották a Veszprémmel, ahol a Csesztreg csapata fogadta a Veszprémet. Itt 0-4 lett az eredmény. A másik meccs pedig a szezon utolsó meccse volt, a 26. fordulóban, ahol az MTE 1904 vendégeként, ugyancsak 4-0-ra kikaptak.

(Rimayer Barbara)

 

www.nb3.hu

Hozzászólások