Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-05-07 - Grundfoci hírek

Beharangozó: Orosháza-Szolnok

Az Alföld-csoport 21. fordulójának sláger mérkőzése a Szolnok orosházi vendégszereplése lesz. Mindkét csapatnak megvan minden esélye a bajnoki cím megszerzésére, így minden bizonnyal igazi ki-ki meccset játszanak majd szombaton!

A rangadót Laczkó Zoltán vezeti majd, segítői Kelemen István és Gáspár Tamás lesznek.

A hazaiak számára két – akár sorsdöntő – rangadó következik a bajnokságban. Az elmúlt két fordulóban – a tavaszi szezonban nem először – újabb fontos pontokat szórt el az OFC (előbb csak egy döntetlenre futotta az erejükből a Vasas tartalékok ellen, majd Soroksáron szenvedtek minimális különbségű vereséget. Bizakodásra adhat okot számukra, hogy a sokáig sérüléssel bajlódó Szabó Tamás góllal tért vissza a csapatba, ugyanakkor információink szerint három játékosra is sérülés miatt nem számíthat a szakmai stáb.

Ami a vendégeket illeti, bár becsúszott egy kisebb hullámvölgy a 16-17. fordulóban (ekkor az ESMTK-túl szenvedtek hazai pályán meglepően súlyos vereséget – 1-5, majd egy héttel később csak döntetlenre futotta az erejükből a sereghajtó monoriak ellen), azóta azonban újra formába lendültek és csak rosszabb gólkülönbségük miatt szorulnak a második helyre a Tisza-partiak.

A szombaton 17 órakor kezdődő mérkőzés nagyon fontos lesz mindkét csapat számára – nyilván egyikük sem szeretne lépéshátrányba kerülni a riválisokkal szemben -, ugyanakkor még “messze” a bajnokság vége, a hétvégi forduló után is még több megpróbáltatás vár a szolnokiakra és az orosháziakra egyaránt.

(Nagy Tamás)
 

(www.nb3.hu)

Hozzászólások