Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-06-14 - Grundfoci hírek

Beharangozó: Nyírmada-Tiszakanyár

Kié lesz az arany a Tisza-csoportban ? A tabella 2. helyezett Tiszakanyár SE csapata a 10. helyen álló Nyírmadai ISE otthonába látogat a hétvégén. A vendégek egy esetleges győzelemmel az 1. helyen zárhatják a bajnokságot.

A Tisza-csoport utolsó fordulójában még 2 csapat versenyben áll a bajnoki címért. A Sportegyesület Kemecse 52 pontjával ugyan első a tabellán, de csak 1 ponttal előzi meg a 2. helyezett Tiszakanyár együttesét akik eddig 51 pontot szereztek a bajnokságban.

A Nyírmadai ISE csapata jelenleg a 10. helyet foglalja el a tabellán 31 ponttal. A hazai együttes változó teljesítményt nyújt az elmúlt időszakban és az utolsó 4 forduló alapján 2 győzelmet 1 vereséget és 1 döntetlent könyvelhetnek el. A bajnokság 26. fordulójában a csapat hazai pályán fogadja a bajnokesélyes Tiszakanyár SE együttesét. A két csapat legutóbb a 13. fordulóban találkozott egymással, ahol 1-1-es végeredmény után 1-1 pontot könyvelhettek el a csapatok. A hazai gárda egy esetleges hétvégi győzelemmel akár 2 helyet is javíthat a tabellán.

A Tiszakanyár SE együttese jelenleg 2. A tabellán, és csak egy ponttal előzi meg az 1. helyezett 52 pontos Sportegyesület Kemecse csapata. A vendégek remek formában vannak az elmúlt időszakban, és a legutóbbi 5 fordulót győzelemmel zárták. A hétvégi mérkőzésre motiváltan készülhet a csapat, hiszen egy remek sorozattal a hátuk mögött utazhatnak a Nyírmadai ISE otthonába, ahol egy győzelemmel a bajnoki aranyat is megszerezhetik abban az esetben, ha a rivális Kemecse együttese botlik az utolsó fordulóban.

A mérkőzést 2010.06.13-án (Vasárnap) 17.00-kor rendezik.

(Vass Dániel)
 

www.nb3.hu

Hozzászólások