Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-06-11 - Grundfoci hírek

Beharangozó: Kótaj-B.újfalu

Ki lesz a kieső? A Tisza-csoport utolsó fordulójában kiesési rangadót tartanak, hiszen a 13. helyezett Kótaj SE csapata fogadja hazai pályán a 14. helyen álló Berettyóújfalui SE együttesét.

A Kótaj SE 14 ponttal jelenleg a 13. a tabellán és csak 2 ponttal előzi meg a 14. helyen álló Berettyóújfalui SE együttesét. A hazai gárda rosszul teljesít az elmúlt időszakban, és az utolsó 4 fordulóban pont nélkül kényszerültek elhagyni a pályát. A hétvégi összecsapáson a Berettyóújfalui SE csapatát látják vendégül és győzelem, illetve döntetlen esetén megőrzik 13. helyüket a tabellán elkerülve ezzel a kiesést.

A vendég BSE együttese jelenleg a kiesést jelentő 14. helyen áll a tabellán. A csapat rossz formában teljesít a szezonban, de a hazai Kótaj SE csapatával ellentétben győzelemmel zárta a legutóbbi 25. fordulót. Amennyiben a vendégek győznek vasárnap , 1 ponttal megelőzik a hazai Kótaj SE együttesét, és ezzel elkerülik a kiesést. Abban az esetben viszont, ha a mérkőzés döntetlennel illetve vereséggel zárul a Berettyóújfalui SE számára, a vendégek búcsúzni kényszerülnek a harmadosztálytól.

A mérkőzést június 13.-án (vasárnap) rendezik, és biztosak lehetünk benne, hogy egy izgalmas találkozó lesz, hiszen a bentmaradás a tét.

(Vass Dániel)

 

www.nb3.hu

Hozzászólások