Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2008-06-03 - Grundfoci hírek

BEERDRINKERS FC - BUDAI ÁSZOK FC 5-4 ill. 9-5

A két budai alakulat gyors egymásutánban két alkalommal is megvívott egymással. A barátságos hangulatban zajló mérkőzések dacára a tét igen nagy volt. A Beerdrinkers számára a fő célt a tabella első helyén tanyázó Napredak befogása jelentette, míg a Budai Ászok gárdája első grundfocis pontjaiért szállt csatába. A bevezető után a szó a 'Drinkers krónikását, Horváth "kexx" Gergelyt illeti.

"A Beerdrinkers - Budai Ászok párharc 24 órán belül lezajlott két mérkőzése között egy, az eredményen nem igazán tükröződő különbség található. Jelesül, ha az említett meccsek után vérvizsgálatot végeznek játékosainkon, szignifikáns eltérést mutatott volna a leletek közötti eltérés. A szombati mérkőzés vértesztjeiből kapásból kitűnne, bizony a Drinkers tagjai nem szomjaztak előző este. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy a Beerdrinkers-es srácok két kupica kisüstivel kezdik mindennapjaikat, viszont folyamatosan rávilágítanak az örök igazságra: miszerint rendes ember, bizony (néha) iszik!


A 'Drinkers Team

Szó, mi szó, a szombati meccsen - talán az előző esti alkoholdózistól, talán a pénteki győzelemtől -, jóval lazább, könnyedebb és egyben hanyagabb is volt a Beerdrinkers. Pénteken ugyanis még két véresen profi szemléletű és kinézetű csapat csapott össze a Tétényi úti "katlanban". A szívós, hajtós, ámde sportszerű meccsen 5-4-es Drinkers siker született. A gólszerzők? Csak a szokásos (már én is kezdem unni): Gyalay, Kerekes és Batal.

Aztán jött a péntek este, illetve egy jó kis szülinapi parti. Aki többre kíváncsi, az a youtube-on keressen rá a "drunk and naked" kulcsszóra.

Másnap reggel 11-kor, a Csiki-Hegyek úti arénában került sor a visszavágóra. Az előző napihoz képest támadóbb felállásban játszó, ám erősen másnapos csapatunk bizony komoly ellenállásba ütközött az igazi sportemberekhez méltó életmódot folytató Budai Ászok játékosaival szemben. A könnyed hangulatú mérkőzésen néhány Drinkers-es még mindig a táncparketten érezvén magát, érdekesebbnél-érdekesebb mozdulatokkal jutatta a labdát saját, illetve ellenfele hálójába. Élvezet volt nézni mutatványaikat. A vége 9-5 a Beerdrinkers-nek, de dicséret és gratuláció illeti a kitűnően szervezett, kifogástalanul felszerelt, és rendkívül agilisan játszó Budai Ászokos srácokat."

Hozzászólások