Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2011-03-16 - Grundfoci hírek

Bajnokok Ligája: Kialakult a legjobb 8 mezőnye

3 angol, 2 spanyol, valamint 1-1 ukrán, német és olasz csapat lesz érdekelt a BL negyeddöntőinek pénteki sorsolásán. A nyolcaddöntők olyan nagy nevű csapatoknak jelentették a végállomást, mint például az Arsenal, a Bayern München, vagy az AC Milan.

A hét párharcának az Internazionale müncheni vendégjátéka ígérkezett, és nem is kellett csalódnunk. Az olaszok már a találkozó elején megszerezték a vezetést Eto'o révén, ezzel egalizálva összesítésben. Ám a Bayern játékosait inkább motiválta a bekapott gól, nagyszerű játékkal fél órán belül megfordították az állást, és akár végérvényesen eldönthették volna a párharc sorsát, ám 2-3 nagy helyzetet is kihagytak. Pedig az Inter védelme nem állt a helyzet magaslatán, a Robben, Gomez, Müller trió pedig villogott.

A második félidőre kicsit leült a meccs, de ismét a bajor csapat szerezhetett volna gólt. Aztán, ahogy a fociban lenni szokott, a sok kihagyott helyzet megbosszúlta magát: a 63. percben Sneijder talált be, meccsben tartva csapatát. Amikor már-már mindenki biztosra vette, hogy idén nem lesz olasz csapat a legjobb 8 között, jött Pandev, és eldöntötte a továbbjutás sorsát. Kiesett a Bayern München.

Bayern München - Internazionale 2-3 (összesítésben: 3-3)
 

 

Manchester United - Olympique Marseille 2-1 (összesítésben: 2-1)

 

Real Madrid - Lyon 3-0 (összesítésben: 4-1)

 

Chelsea - FC Copenhagen 0-0 (összesítésben: 2-0)

Hozzászólások