Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-05-14 - Grundfoci hírek

Az ezüstre hajt a Lipót

Kitűnő játékvezetés mellett a minden poszton jobb játékosokból álló lipóti csapat megérdemelten nyerte a találkozót a lelkesen játszó Sárvár ellen.

Lipót Pékség-Sárvár 2-0 (2-0)

Lipót, 300 néző. V.: Vizi.

Lipót: Deli – Ásványi, Dombi, Töltősi, Tóth D., Dömötör, Planéta, Burkus, Lappints (Magyar), Fajkusz (Krén), Gál B. (Gál A.). Edző: Gunyhó Ferenc.

Sárvár: Szakos – Gosztolya, Horváth L., Varga J., Balassa (Fülöp), Szabó I., Vajda, Máthé, Likaj (Szalay), Sümeghy, Osvald (Vincze). Edző: Németh József.

Gsz.: Fajkusz, Gál B.

Kiállítva: Máthé (63.)

Az 5. percben szabadrúgáshoz jutott a Lipót, a kaputól 18 méterre. Tóth D. hatalmas lövését Szakos kiütötte, az érkező Fajkusz azonban a kapuba lőtte a labdát. 1-0. A 9. percben Tóth D. 28 méteres szabadrúgása a felső lécen csattant. A 45. percben Tóth D. szögletrúgása után Dombi a kapu elé ívelte a labdát, Gál B. háttal a kapunak ollózva látványos gólt lőtt. 2-0. A 63. percben Burkus cselezgetett a sárvári 16-oson belül, Máthé buktatta, a játékvezető 11-est ítélt. Máthét a játékvezető második sárga lapja miatt kiállította. Gál B. állt a labda mögé, lövését Szakos kiütötte.
Kitűnő játékvezetés mellett a minden poszton jobb játékosokból álló lipóti csapat megérdemelten nyerte a találkozót a lelkesen játszó Sárvár ellen.

Jók: Tóth D., Burkus, Gál B., ill. Horváth, Varga, Gosztolya.

Gunyhó Ferenc: – Könnyelműen bántunk a lehetőségeinkkel, de az eredményért keményen megdolgoztunk.

Németh József: – Elkerülhető gólokat kaptunk, és a pár lehetőségünket sem tudtuk kihasználni a mezőnyben jobban játszó Lipót ellen

(www.gymsfoci.hu)

Hozzászólások