Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-01-24 - Grundfoci hírek

Az első idei kupa margójára - a bajnok szemével

"A Napredak újra a régi!! Sajnos... Hiszen az elmúlt öt tornán valami egészen katasztrofális teljesítményt nyújtottunk." - kezdi szokottnál jóval cinikusabb, kvázi önkritikusabb beszámolóját a vigaszágon elvérző bajnok vezére, Kiss Zalán...

"Igaz, hogy novemberben volt egy 2. helyünk, de azt leszámítva 4 kupán 3 győzelmet, 3 döntetlent és 6 vereséget tudunk felmutatni. A 19 rúgott, és 22 kapott gól a másfél évvel ezelőtti formánkat és hozzáállásunkat idézi. Sajnos hiányzik a csapatból a küzdőszellem, a fegyelmezettség, és a koncentráció.

Mindent elmond, hogy egymás után háromszor szenvedtünk vereséget a Budai Ászoktól. Ugyan az Ászok sokat fejlődött az elmúlt fél évben, de nem lett volna szabad kétszer is kiesni ellenük. Mindkét alkalommal megvoltak a helyzeteink, de az összeszedettség hiánya, valamint az elöl játszók "lazasága" miatt ezek rendre kimaradtak.

Az év végi összképben, azért jól mutat az a második hely, főleg annak a fényében, hogy a döntőig, 6 meccsen csupán 1 gólt kaptunk és 21-et rúgtunk. Látva, hogy intézte el a jobbnál jobb ellenfeleit az Igénytelenek, igen büszkék lehetünk az elődöntőben elért 0-0-ra.
 
Most szombaton találkozunk! Remélem összehoz minket a sors a Budai Ászokkal, és revansot vehetünk!"

Hozzászólások