Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-02-19 - Grundfoci hírek

Átvilágították a szolnoki szövetséget

A 2009-es év végén kipattant botrányt - az elnökség ismeretlen tettes ellen, hűtlen kezelés miatt feljelentést tett az ügyézségen - követően mára ugyan lassan megnyugodtak a kedélyek, de az ügy természetesen még nem ért véget.

A legfontosabb, elkészült a szövetség átvilágítását célzó könyvvizsgálói jelentés, valamint az ezzel párhuzamosan zajló felügyelő bizottsági vizsgálat, s erről január 26-án, a szolnoki Megyeházán tartandó taggyűlésen számoltam be a klubok képviselőinek - felelte érdeklődésünkre Kántor Lajos, a szövetség alelnöke. - Ismeretlen tettes ellen tett feljelentésünk jelenleg nyomozati szakaszban van. Annyit már megtudtunk a rendőrségtől, hogy összevonták a novemberben elnöki posztjáról lemondó Boros Tibor más ügyével, s együtt vizsgálják tovább a két feljelentést. Sajnos az egykori elnök elérhetetlen számunkra, olyan hírek is keringenek a megyében, hogy már nincs is az országban, pedig több kérdésre is választ várnánk tőle.
Információink szerint a taggyűlésen a teljes elnökség, valamint a felügyelő bizottság benyújtja lemondását. Ebben az esetben egy három tagú ad hoc bizottságot kell választaniak a képviselőknek, melynek feladata, hogy egy hónapon belül összehívja a tisztújító taggyűlést. Az új elnökség felállásáig a főtitkár vezeti a szövetség munkáját.

 

Forrás: www.szoljon.hu

 

Hozzászólások