Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2011-01-06 - Grundfoci hírek

Anyagilag és szakmailag is előrelépés Érdről Bajára szerződni

Szauter István és az Érdi VSE útjai elváltak egymástól. Az érdi középpályás, már a Ness Hungary NB II-ben kezdi meg a felkészülést a tavaszi szezonra. A 25 esztendős játékost maga Bognár György kereste meg, hogy karrierjét a Bajai LSE Kaló-MÉH csapatánál folytassa. A játékos elmondása szerint már csak apró részleteket kell tisztázni szerződésében.

 

- Bajára szerződésem egyelőre még nem hivatalos, hiszen csak kezet ráztunk a megbeszélés végén - kezdte Szauter István szerkesztőségünknek adott interjújában. – Egy évvel ezelőtt szerepeltem a Duna válogatottban, amit akkor Bognár György irányított. Tetszett neki a játékom és már nyáron hívott, de én akkor már megegyeztem az Érddel a folytatásról. Sajnos pocsék őszt produkáltunk, de nem ezért távoztam Érdről. Bognár György újfent megkeresett és már nem tudtam nemet mondani, hiszen Bajára szerződni anyagilag és szakmailag is előrelépést jelent.

A játékos elmondása szerint Érdre mindig jó szívvel fog visszagondolni, öröm volt ott futballoznia, mindenkinek csak kívánni tud ilyen környezetet.

 

www.nb3.hu

Hozzászólások