Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2008-05-26 - Grundfoci hírek

ÁGYÚSOKK FC - FC FOCISOKK 2-13 (1-6)

Újabb nagyarányú győzelmével az FC Focisokk csapata megszilárdította pozícióját ellovasaink mezőnyében, míg az erősen tartalékos felállásban játszó ÁgyúSokk újabb zakóba futott bele. Stark Gábor, az utóbbi alakulat szóvivője, - teljesen érthetően - nem volt túlságosan boldog a "futsal" mérkőzésbe torkollt grundmeccs után...

"A beszámoló előtt néhány szót mindenképp szeretnék eszközölni csapattársaim, az ÁgyúSokk játékosai felé. Sajnos szemrehányás gyanánt, ugyanis vasárnap az FC Focisokk ellen mindössze 3+1-en tudtunk kiállni. A keret 11 főből áll, közülük hárman egyéb sporttevékenységre, páran pedig előre jelzett családi programra hivatkozva maradtak távol. Velük semmi probléma, viszont amikor az utolsó pillanatban csak ennyi választ kapok hogy nem, ma mégsem jövök, mert nem érek rá, ez számomra nem túl szimpatikus válasz. Hozzáállásuk azért is sajnálatos, mert a csapatot nagyon tehetséges fiatalok alkotják.


Az ÁgyúSokk csonka csapata...

Ennek fényében magáról a mérkőzésről sem tudok sok jót mondani. Azon kívül, hogy nyertek, az ellenfél számára sem lehetett túl nagy élmény. Kezdődött azzal, mint már említettem, csapatunkból négyen jöttünk el a meccsre. Nagy szerencsénkre egyik játékosunk barátja épp arra járt, ezzel valamelyest kedvezőbb lett helyzetünk. Továbbá problémánkkal azonosulva, a Focisokk alakulata rendkívül sportszerű döntést hozott, és hozzánk hasonlóan 4+1-es felállással léptek pályára. A mérkőzés folyamán mondjuk így is mezőnyfölényben focizhattak, de talán nekünk is lehetett volna esélyünk, ha a csapat morálja már rögtön az elején nem kerül padlóra, és technikás játékosaink is megtisztelnek jelenlétükkel. Tarkítva az eseményeket, labdánk egy ízben kiszállt a pálya melletti gazba, és úgy eltűnt, hogy a keresésére indult vecsési játékos üres kézzel tért vissza. Viszont volt másik lasztink is, így folytatni tudtuk a mérkőzést. A végén közös erővel aztán újra elkezdtük keresni, és köszönet ellenfelünk segítségének, meg is találtuk.

Visszatérve a pályán történtekre. Az első félidő 1-6-tal zárult, viszont a második játékrész utolsó 10 percére csatlakozott hozzánk egy lány! Mielőtt bárki nevetne, megjegyzem egyáltalán nem volt ügyetlen. Ekkorra már eme lelkes hölgy is csak elkerülhetetlen vereségünkhöz járulhatott hozzá, és talán kissé el is vonta figyelmünket a fociról. Sem játéktudásával, sem alakjával nem volt probléma... De a lényegen ez sem változtat, ismét jól kikaptunk. A mérlegünk így 1 győzelem, 2 vereség, Focisokk elleni visszavágó pedig ha minden igaz, június 8-án, vasárnap!"

Hozzászólások