Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2011-01-10 - Grundfoci hírek

A Százhalombatta korábbi kapusa szerződést bontott Angliában

Floszmann Tamás Százhalombattáról igazolt Angliába másfél évvel ezelőtt, de most szerződést bontott az Oldham Athletic együttesével.

 

A harmadik ligás csapatban nem kapott kellő bizalmat, pedig a híradások szerint Floszmann, amikor kapuba állhatott, mindig meggyőző teljesítménnyel rukkolt elő. A PEPSIFOCI.HU-NAK beszélt a váltásról: - Nem szeretnék rosszat mondani a klubra, hiszen egyrészt az nem én lennék, másrészt sokat fejlődtem, erősödtem kint. Egyszer szerződést is hosszabbított velem a klub és akkor én sem voltam ez ellen. Sajnos ez hiba volt, idővel ugyanis ők a tulajdonosok hatására egyértelműen a helyiek mellett tették le a voksukat és még versenyezni sem volt lehetőségem. Így nem láttam értelmét, hogy maradjak. Annak ellenére így döntöttem, hogy a meccseim után remek visszajelzéseket kaptam kivétel nélkül és ők is többször elmondták, hogy mennyire elégedettek velem. Magyarországról folyamatosan van utánam érdeklődés és szívesen is térnék vissza egy időre a játéklehetőség érdekében. Néhány napot várok azonban ezzel, mert van két külföldi csapat is amelyik jelezte, hogy szívesen foglalkoztatna. Igaz, ezek inkább nyártól jelentenének nekem igazi lehetőséget. Hamarosan szabadon igazolható vagyok és már képzési kártalanítás sem terheli a szerződtetésemet, úgyhogy nem fogok kapkodni. Szeretnék igazi versenyt, akár a kispadról is kész vagyok megküzdeni a lehetőségért ha vállalhatóak a célok.

Floszmann Tamás a REAC-ban kezdte karrierjét 2006-ban, majd 2009-ben került az akkor még NB II-es Százhalombattai LK-hoz, de a rutinos kapus Nagy Endre mögött nem tudott kezdő kapussá válni, így a váltás mellett döntött.
 

nb3.hu

 

Hozzászólások