Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2011-01-05 - Grundfoci hírek

A Pápa II sokat fejlődött Nagy Mihály szerint

Nagy Mihály a Lombard Pápa Termál FC II vezetőedzője szerint optimista lehet a klub, mert a csapat fiatalsága ellenére kiválóan szerepelt a Winner Sport NB III Bakony csoportjában.

 

Az együttes veretlenül zárta az idényt, az eredményekből is következik, hogy a csapat elérte a kitűzött célokat, hiszen eredetileg a biztos NB III tagság megőrzését tűzték ki célul.

A pápai fiatalok már az első csapatban is megmutatták magukat, hiszen a Pápa II edződő Dlusztus például a Monicomp Ligában is megállta a helyét, de a sérülésből felépülő Rajnay, Bali, Germán, Nagy négyes is jól játszott az NB III-as csapatban.

A csapat legjobbjai Domján és Dlusztus voltak, de Borsos is kiemelkedőt nyújtott, ahogyan Fűzfa is remekelt, de a Palkó, Csepregi, Megyesi hármas is villantott olykor. A legkellemesebb meglepetés mégis Somogyi jó játéka volt.

Nagy Mihály előzetes a Szombathelyi Haladás FC II-öt tartotta bajnoki esélyesnek, de ahogyan ő fogalmazott, most már meglepetés ide vagy oda a Pápának van a legnagyobb esélye a bajnoki cím elnyerésére.

P.B.

 

www.nb3.hu

Hozzászólások