Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2009-10-02 - Grundfoci hírek

A Napredak idei 3. kupagyőzelmére hajt!

"Reményeink szerint egy igen erős csapattal, és elég hosszú cseresorral érkezünk majd a kupára." - kezd bele az esélyek latolgatásába Kiss Zalán, a pirosak kapitánya.

"Várhatóan Barabás, Dr. Barla-Szabó, Demeter, Erdélyi Z., Hidvégi Máté, Hidvégi Péter, Gráczer Miklós, Kiss Zalán, Kiss Gábor (új igazolás) lesz ott a kezdő sípszó idején (ebből 5-en a pályán, Demeter biztosan). Szerencsére elég emberünk lesz a védelemben, és a támadó sorban egyaránt.

A 15. kupa mezőnye igen erősnek tűnik. A Felvidék, a BB From FK, a Fehár ház, a Napredak és a Parner Cable is esélyes a végső győzelemre, azonban minden csapatnak kell majd számolni a 22 Steps-szel, és a Carlos Focisulival is. A Forzának, a meggyengült a Budai Ászoknak, a WA-nak és a H1N1-nek nagyon nehéz dolga lesz, ha bele akar szólni a "nagyok" dolgába. Én személy szerint nagyon örülnék egy Napredak-WA döntőnek :)!

Szeretnénk a lehető legnehezebb csoportba kerülni, hogy a legjobb négy előtt ne találkozhassunk a kiesési szakaszban igazán komoly ellenféllel, és biztos legyen a minimális cél, azaz a négy közé jutás.

Szombaton találkozunk!"

Hozzászólások